Bogeria a Barcelona per un número de loteria que ha triomfat a Còrdova

Bogeria en una administració de loteria de Barcelona per trobar un número de la loteria de Nadal que s’ha fet viral a Còrdova. Aquests dies l’administració de loteria del centre comercial Arenas ha rebut centenars de peticions per comprar un número concret: el 87884. “El telèfon no deixava de sonar”, ha explicat a betevé l’encarregat de l’administració, sobrepassat per l’inusual interès que ha despertat aquest número.

Assegura que ha rebut entre 200 i 300 trucades demanant si encara tenia algun dècim del número 87884. L’origen d’aquest entusiasme inesperat pel 87884 es troba a Fuente Obejuna, un poble de la província de Còrdova on un veí, inspirat en l’anunci de la loteria de Nadal d’enguany, va regalar diversos dècims amb aquest número de manera anònima. La notícia va sortir a diversos mitjans i les supersticions que envolten el sorteig de la loteria va fer la resta.

Número en cerca i captura

Molta gent, animada pel gest de bondat del veí cordovès, va pensar que era un bon número per jugar a la loteria d’aquest any. Una recerca ràpida permet veure a quines administracions de loteria es ven cada número i en pocs dies va començar la gimcana per trobar un dècim. I deu anar molt buscat, ja que l’administració de loteria del centre comercial Arenas només disposa d’una sèrie –10 dècims– del 87884.

Segons la premsa local, el misteriós veí que regala dècims n’ha repartit a l’escola, al mercat i fins i tot al mateix encarregat de l’administració que va vendre el número. De fet, Anastasio –així es diu l’home que involuntàriament ha posat en marxa aquesta història– no recorda a qui li va vendre els dècims. El primer dècim va aparèixer al mercat, després a la seu de l’equip de futbol del poble, a l’escola i a l’oficina de correus. “A una dona a qui se li va cremar la casa n’hi han regalat un per sorpresa”, explicava l’encarregat, sorprès per l’atenció rebuda.

Comentaris

    Boludo Desembre 17, 2021 | 16:44
    A Argentina també es ven la loteria espanyola ?

Nou comentari