Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enganxada entre Canadell i Parera per la victòria independentista a la Cambra
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i la regidor de BxCanvi, Eva Parera, han tingut una enganxada a Twitter per la victòria independentista a l’ens cameral. En una entrevista amb el TOT que Barcelona, Parera ha assegurat que no entenia com podia ser que la candidatura de Canadell s’hagués imposat a les eleccions a la Cambra del passat mes de maig. “On eren les empreses no independentistes? Com s’han pogut deixar guanyar la Cambra?”, diu en una de les respostes.

Canadell ha respòs a Eva Parera que la “millor solució” per als empresaris catalans és la independència. El president de la Cambra ha demanat a la regidora que “toqui de peus a terra”. El president de la Cambra de Comerç ha insistit que els empresaris i autònoms tenen “clar” que la “millor solució és esdevenir un Estat independent” i que, per tant, es decanten majoritàriament per opcions polítiques independentistes. A més, ha explicat que en l’última consulta que va dur a terme l’ens, el 75% dels empresaris que van respondre van mostrar-se convençuts que un “Estat català tindrà conseqüències positives” per al país.

Poc després, Parera ha tornat a respondre i ha dit que sempre té els peus “ben a terra”. La regidora ha decidit passat a l’atac i ha criticat Canadell i els independentistes: “No venc quimeres, ni falsos oasis, no faig falses promeses, no insulto ni manipulo, i expresso la meva opinió sempre amb respecte. No es pot dir el mateix del moviment independentista”.

 

Més notícies
Joan Canadell i Mònica Roca durant la roda de premsa de la Cambra / ACN
La Cambra exigeix la nul·litat del judici de l’1-O i la fi de la repressió política
Notícia: La Cambra exigeix la nul·litat del judici de l’1-O i la fi de la repressió política
Comparteix
L'ens considera que el procés de diàleg entre governs no es pot dur a terme de manera efectiva mentre hi hagi presos i exiliats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa