Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra donarà suport a la resposta unitària a la sentència de l’1-O
  • CA

El ple de la Cambra de Comerç de Barcelona va aprovar dimecres una declaració institucional per donar suport a la resposta unitària de les institucions i al ciutadania a la sentència de l’1-O que s’hauria de fer pública abans del dia 16. La moció va sortit endavant per àmplia majoria i va aconseguir 33 vots a favor, per només 6 abstencions i 13 vots en contra. En total només 52 dels 60 membres van assistir al ple.

En el text aprovat, la Cambra denuncia la “judicialització de la política” que s’ha viscut a Catalunya en els últims anys, una situació que ha provocat una “inestabilitat econòmica” i una “manca de seguretat jurídica” que ha perjudicat el teixit empresarial català. També defensa el referèndum de l’1-O perquè l’ens considera que “les persones jutjades van exercir drets fonamentals” reconeguts a la Declaració Universal dels Drets Humans i a la Constitució espanyola.

Per aquest motiu, la Cambra no pot “restar indiferent” i donarà suport a la resposta majoritària que s’articuli des de les institucions i la ciutadania “en la defensa no-violenta de la democràcia, la llibertat i els drets individuals i col·lectius”. L’ens que presideix Joan Canadell s’ha posat a disposició de la resta d’institucions i entitats de la societat per “sumar una reacció efectiva” per donar “una veritable resposta de país”. També han fet una crida a la resta de patronals, sindicats i agents econòmics per sumar-se a la iniciativa.

Més notícies
Canadell acusa Cs de mentir sobre ell i exigeix una “rectificació immediata”
Notícia: Canadell acusa Cs de mentir sobre ell i exigeix una “rectificació immediata”
Comparteix
El president de la Cambra ha demanat al partit que “deixi de generar crispació gratuïta" després d'acusar-lo d'estar darrera la web de consum estratègic de l'ANC
Cs acusa Canadell de voler “beneficiar-se” de “l’assetjament” a empreses no independentistes
Notícia: Cs acusa Canadell de voler “beneficiar-se” de “l’assetjament” a empreses no independentistes
Comparteix
La presidenta del grup municipal de Ciutadans titlla Colau de "còmplice" perquè desestima expressar el seu "rebuig formal" a la Cambra de Comerç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa