Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CaixaBank estrena a Barcelona caixers per treure-hi diners amb reconeixement facial

CaixaBank ha estrenat una tecnologia que permet retirar diners a través d’un sistema de reconeixement facial i sense necessitat d’introduir cap codi en vint caixers automàtics de Barcelona.

Després d’introduir la targeta, la càmera d’aquests terminals reconeix l’usuari, valida 16.000 punts del seu rostre i li demana “una prova de vida” a través d’un moviment de cara, per evitar que es pugui desbloquejar amb fotografies o vídeos, ha explicat el director d’experiència global per clients del banc, Jordi Nicolau.

​Segons l’entitat, aquest servei permetrà agilitzar el procés d’identificació i millorar la seguretat de les operacions.

CaixaBank preveu expandir el reconeixement facial a les seves 300 oficines ‘Store’ a partir del segon semestre de 2019 i incorporarà aquesta tecnologia a les 300 més que té previst constituir fins al 2021.

Més notícies

Barcelona i la Caixa destinen un milió d’euros a subvencionar projectes de recerca

Notícia: Barcelona i la Caixa destinen un milió d’euros a subvencionar projectes de recerca
Comparteix
L'entitat s'incorpora al Pla Barcelona Ciència i hi aportarà fons en els pròxims tres anys |​ És la primera convocatòria d'ajuts directes d'un ajuntament a projectes de ciència

Nou rècord de visitants al Palau Macaya de ”la Caixa”

Notícia: Nou rècord de visitants al Palau Macaya de ”la Caixa”
Comparteix
Els responsables del centre consideren que "es consolida com a motor intel·lectual de Barcelona i referent del debat per a la divulgació i la innovació"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa