BCN Market, la botiga en línia del comerç de barri de Barcelona, manté la seva campanya de llançament coincidint amb les festes de Nadal amb una segona ronda de 100.000 bonus consum que permeten obtenir un descompte de 10 euros per a totes les compres a partir de 20 euros. La plataforma, promoguda per l’Ajuntament i els principals eixos comercials per competir contra Amazon, disposa ja de gairebé 5.000 comerços associats.

Entre les botigues que pots trobar a BCN Market hi ha llibreries, farmàcies, forns de pà, botigues de roba, òptiques, restaurants o sabateries, entre molts altres. La web serveix com a punt de trobada per als clients i les botigues, que disposen d’una secció pròpia on pots trobar tota la informació de contacte, accedir a la seva botiga en línia (les que en tenen) o reservar el bonus consum.

Com funciona?

Per reservar un bonus consum –tots tenen un valor de 20 euros– només cal accedir a la pàgina web BCN Market, buscar la botiga que t’interessa (es pot fer per categoria o distància) i reservar el bonus. Dels 20 euros, l’Ajuntament en subvenciona 10 i els altres 10 els posa el client. Cada persona només pot fer servir un bonus per compra i només pot tenir tres bonus reservats. Fins que no es gasten o caduquen –tenen una validesa de 15 dies– no poden adquirir-se’n de nous.

La nova plataforma intenta impulsar les vendes del petit de comerç de barri oferint-li eines per donar-se a conèixer i així poder competir amb les grans webs de comerç digital. Fa uns dies l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que s’havien esgotat els primers 280.000 bonus consum molt abans del que estava previst i que es posava en marxa una nova tongada de 100.000 bonus addicionals fins a finals d’any.

Comentaris

  Manuela Garcia-Camba Desembre 18, 2021 | 20:53
  Impossible aconseguir el bonus descompte
  Sandra Desembre 19, 2021 | 01:28
  Impossible!!! El mateix día que diuen que van sortir més no va ser possible i per les nits tampoc
  Anònim Desembre 19, 2021 | 09:58
  Imposible aconseguir el bonus, m’agradaria que diguessiu com es pot fer
  Anna G. Desembre 23, 2021 | 13:26
  Fa unes 3 setmanes i sense cap problema vaig aconseguir el bonus però ara és impossible.Tampoc a la nit.
  Carmen Desembre 28, 2021 | 02:33
  Yo no consigo de ninguna manera conseguir ningún bono por más que lo intento ni de día ni de noche COMO SE HACE contestarme por favor
  Silvia Ventura Desembre 28, 2021 | 19:04
  Fatal , ningú contesta el que preguntem , jo vaig aconseguir i no el vaig utilitzar , com ha caducat , intento tenir un , ho provo diuen que surten a les dotze i deu ser cachondeo , mare meva , com ens prenen el pèl
   anna Gener 03, 2022 | 11:02
   yo utilice 6 bonos, si es cierto que se podían sacar a partir de las 00:00 hubo unas semanas que estaban agotados pero luego volvieron a estar disponibles . Súper iniciativa para promover el pequeño comercio!! muchas gracias !!!!

Nou comentari