Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ja disponibles els vals de regal de 10 euros a comerços de Barcelona
  • CA

Ja es poden aconseguir els vals de descompte per comprar a comerços de Barcelona. Els bonus consum permeten estalviar-se 10 euros en adquisicions a partir de 20 euros a més de 4.700 establiments de la ciutat. Els vals de regal es poden descarregar a la web de BcnMarket fins als 31 de desembre o fins a esgotar existències. A la mateixa pàgina es pot consultar el llistat de botigues, restaurants i hotels que s’han adherit a la campanya.

L’Ajuntament de Barcelona ofereix 100.000 bonus consum, després de l’èxit de l’anterior fornada de 280.000 vals de 10 euros per consumir a comerços de la ciutat, mesos enrere. El consistori inverteix un milió d’euros en els tiquets de descompte, que se sumen als tres milions de la primera partida.

Amb el document i una identificació personal, els posseïdors dels vals es desplacen a qualsevol establiment adherit a la iniciativa per adquirir el producte o servei que desitgi fent ús del tiquet. Cal tenir present, però, que només es pot fer servir un val per compra i el termini de bescanvi és de 15 dies. Caduca un cop transcorregut aquest temps.

Cada consumidor pot ser titular de tres bonus. Fins que s’incorpori la nova remesa, cada mitjanit s’alliberen els Bonus Consum que han caducat sense fer-ne ús. Els establiments on es pot fer ús dels vals de regal i que participen en la campanya figuren al mapa de la plataforma de BcnMarket, la botiga online de la ciutat de Barcelona.

La iniciativa busca impulsar la compra al petit comerç de barri i els establiments de proximitat davant de la temporada de Nadal, clau en el balanç de resultat anuals dels negocis. Barcelona Comerç, que agrupa els eixos comercials i les organitzacions gremials de botiguers de la ciutat, analitza que les botigues han aconseguit evitar tancaments massius malgrat la crisi originada per la pandèmia. Tot i així, ha reclamat que les administracions públiques demostrin suport i complicitat amb el petit comerç per tal que la recuperació dels negocis no s’estronqui per l’evolució de la pandèmia en els propers mesos.

Més notícies
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, durant una roda de premsa / ACN
Canadell: “El que no va guanyar a les urnes l’Ibex Ñ es judicialitza”
Notícia: Canadell: “El que no va guanyar a les urnes l’Ibex Ñ es judicialitza”
Comparteix
L'expresident de la Cambra i actual diputat de Junts al Parlament condemna que un jutge hagi anul·lat part de les eleccions d'aquesta institució
Més de 600 empreses i 1.000 treballadors es beneficiaran de l’aposta de la Diputació de Barcelona per la transformació sostenible del sector de l’automoció SHUTTERSTOCK
La Diputació de Barcelona aposta per la transformació sostenible del sector de l’automoció
Notícia: La Diputació de Barcelona aposta per la transformació sostenible del sector de l’automoció
Comparteix
Vuit consells comarcals reben suport i assessorament de la Diputació per orientar el sector cap a la reindustrialització i la transició de la mobilitat sostenible, que beneficiarà 600 empreses i 1.000 treballadors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa