Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona torna a regalar 10 euros per gastar als comerços
  • CA

Et vas quedar sensse algun dels 280.000 vals de 10 euros per consumir als comerços de la ciutat? Doncs ara tens l’oportunitat d’aconseguir-ne un. I és que l’Ajuntament de Barcelona oferirà 100.000 bonus consum més després de l'”èxit” de la campanya d’impuls al comerç.

El consistori invertirà 1 milió d’euros més, que se sumaran als 3 milions de la primera partida. Aquests nous bonus es podran començar a descarregar a partir del 20 de desembre i s’hauran de fer servir abans del 2022. Es tracta d’un val de 10 euros de descompte que es podrà fer servir en compres iguals o superiors a 20 euros en botigues, hotels i restaurants de Barcelona adherits a la iniciativa.

Les persones interessades han d’accedir al web de BcNmarket – la botiga online de la ciutat de Barcelona- per reservar directament el bonus i descarregar-lo. Aquests bonus tenen un valor de 20 euros, dels quals la persona beneficiària només en paga 10 euros i els 10 restants els aporta l’Ajuntament de Barcelona. Amb el document i una identificació personal, es desplacen a qualsevol establiment adherit a la iniciativa per adquirir el producte o servei que desitgi i utilitzar el val.

Això sí, cal tenir present que només es pot fer servir un val per compra i el termini de bescanvi és de 15 dies, un cop transcorregut aquest temps caduca. Les persones consumidores poden ser titulars de tres bonus. Fins que s’incorpori la nova remesa, cada mitjanit s’alliberen els Bonus Consum que han caducat sense fer-ne ús.

Ja hi ha més de 4.700 botigues, hotels i restaurants de Barcelona adherits a la campanya del Bonus Consum. Es poden consultar els establiments que participen en la campanya al mapa de la mateixa plataforma.

És una bona idea aconseguir aquests vals per estalviar una mica, però també per potenciar el comerç local, que mira de recuperar-se de la pandèmia i afrontar un 2022 de recuperació i consolidació.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa