El Bon Pastor estrena mercat després de 10 anys en una carpa provisional

L’equipament ha obert les seves portes amb una festa popular

El nou mercat de Bon Pastor ha obert les seves portes i el barri ha recuperat un dels equipaments més reivindicats per la seva funció d’eix vertebrador del comerç. Els paradistes han pogut deixar enrere la carpa provisional on estaven ubicats des de l’any 2009. El barri ha celebrat l’obertura amb una festa popular que ha comptat amb la participació de diverses entitats veïnals.

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat que el govern municipal creu en una ciutat que “ofereixi qualitat de vida en tots els seus barris, és a dir, que tota Barcelona sigui Barcelona. I això passa per comptar amb espais dignes, amb bons serveis i amb equipaments de referència, com aquest”.

El nou mercat té espai per a 12 parades i un autoservei / Ajuntament

El nou mercat té espai per a 12 parades i un autoservei / Ajuntament

El nou mercat del Bon Pastor, situat al carrer Sant Adrià, a poca distància de la seva ubicació provisional, compta amb espai per a 12 parades i un autoservei distribuïts. L’espai busca ser funcional i sostenible i aposta pel màxim aprofitament energètic. El tractament uniforme i la neutralitat cromàtica de la façana contribueix a la seva integració amb el seu voltant.

Més informació

Nou comentari