L’Ajuntament enceta la reforma del mercat de la Mercè

Les obres es concentraran en la façana principal i tindran un cost d'uns 240.000 euros

L’Ajuntament ha començat el procés de reforma del mercat de la Mercè, situat al passeig Fabra i Puig, al districte de Nou Barris. El primer pas que seguirà el consistori serà el de canviar la façana principal, una intervenció que va començar el 28 d’octubre i que duraran quatre mesos i mig, segons ha dit l’Ajuntament en un comunicat. Aquesta part del projecte té un pressupost de 242.904,60 euros.

El consistori també actuarà sobre els accessos al mercat des del passeig Fabra i Puig i el carrer Aneto. A més, la intervenció sobre la façana servirà per “millorar la visibilitat i la representativitat del mercat com a equipament públic”, segons l’Ajuntament. Abans de Nadal es treballarà en l’accés des d’Aneto i després de les festes s’actuarà sobre els que hi ha a passeig de Fabra i Puig, així com sobre la façana que dona al passeig. 

En la façana se situaran plaques de fusta com a segona capa, que recordaran a persianes. L’objectiu és protegir el mercat del sol i donar una imatge més “contemporània” a l’equipament.

Més informació

Nou comentari