Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un comerç del mercat del Besòs guanya el premi a la millor iniciativa individual
  • CA

La cansaladeria Francesc Miravitlles del mercat del Besòs ha estat premiada com a millor iniciativa individual. L’Ajuntament li ha atorgat el guardó en el marc dels premis del Comerç 2019, en què s’han presentant 92 candidatures, gairebé el doble que fa dos anys i un 50% més que l’any passat. El jurat ha considerat que la cansaladeria té en compte “criteris de producció locals i beneficiosos per al consumidor final”.

L’Ajuntament rememora en un comunicat que la família Miravitlles sempre ha estat al capdavant del negoci des que, als anys 60, s’inaugurés el mercat. El guardó destaca el paper “dinamitzador” de la cansaladeria al mercat del Besòs. També destaquen la “promoció del comerç local en col·laboració amb actors socials i comercials del barri” del Besòs i Maresme. 

Al mercat, recorda el consistori, s’utilitza el Recurs Econòmic Ciutadà (REC) a les parades. El REC permet fer transaccions entre persones i comerços que l’utilitzen, cosa que permet que els diners es quedin a l’eix Besòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa