Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
McDonald’s se surt del seu guió i escull Barcelona per fer-ho
  • CA

Hi ha tradicions que tenen tants anys de vida que és difícil imaginar-les d’una altra manera. Però aquest fet no les fa inalterables, i un clar exemple d’això és la convenció global de McDonald’s. Tal com va anunciar aquest dijous el president i CEO de la companyia, Chris Kempczinski, Barcelona serà en el 2024 la ciutat que acollirà la 30ª edició d’aquesta convenció. Això convertirà la capital catalana en la primera ciutat del món en ser escenari d’aquesta important celebració fora dels Estats Units.

Per part seva, la vicepresidenta executiva i presidenta de mercats internacionals de la companyia, Jill McDonald, va reconèixer el gran pes que té fora de les fronteres dels Estats Units portar aquesta convenció a l’estranger: “Com a marca global, portar la 30a convenció global a Europa és un gran suport a l’impacte del nostre negoci internacional i sé que serà un moment per recordar”.

14.000 persones

Aquest esdeveniment, que es fa cada dos anys, és un dels més importants que celebra la companyia, d’ara 82 anys de història. Prova d’això és com serà el de Barcelona, on es preveu que es trobin més de 14.000 persones de 135 països diferents. El que és encara més rellevant és que durant la convenció es farà balanç dels darrers resultats i es planejaran futurs moviments de l’empresa.

Paral·lelament, Barcelona acollirà entre els pròxims 4 i 7 de juny el Global Public Transport Summit 2023, que es considera el congrés internacional de transport públic més important del món. No és per menys si es té amb compte que reunirà més de 2.500 congressistes d’arreu del món i que està organitzada per la Unió Internacional de Transport Públic (UITP), que agrupa companyies del sector de diferents parts del planeta. L’esdeveniment es farà al recinte de la Gran Via de Fira Barcelona i comptarà amb la col·laboració de FGC, TMB i Renfe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa