Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
B-Travel supera les expectatives amb més de 20.000 visitants
  • CA

B-Travel, la fira professional del sector turístic de Barcelona, tanca portes aquest diumenge després de tres dies de certamen havent acollit més de 20.000 visitants, superant així les expectatives dels organitzadors. L’edició d’enguany ha reunit 100 expositors i més de 500 empreses del sector, totes les comunitats autònomes de l’Estat i 30 destinacions internacionals. Així, s’hi ha pogut veure destinacions de proximitat de dins de Catalunya i indrets amb alta demanda com el Brasil, Croàcia, Cuba, Portugal i el Marroc. L’organització ha celebrat en un comunicat el “clima d’optimisme” amb què s’ha celebrat la fira d’aquest 2022, que no ha aconseguit xifres com les d’abans de la pandèmia, però que ha “suscitat l’interès de milers de viatgers”.

El president del saló, Martí Sarrate, s’ha mostrat “enormement satisfet” amb el desenvolupament del B-Travel 2022 i ha assegurat que en aquesta edició “s’ha posat de manifest que, malgrat les dificultats del moment actual, la gent té ganes de viatjar”. “El 77% dels visitants del saló han decidit les seves vacances al saló”, ha afegit Sarrate.

A banda de les ofertes per al gran públic, també hi havia opcions de turisme industrial, que posa en valor el llegat de zones industrialitzades com a atractiu turístic, i l’espai del turisme enogastronòmic B-Delicious, que ha tornat després de dos anys d’absència. La propera edició de B-Travel tindrà lloc del 10 al 12 de març de 2023.

Agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics han format part un any més de l’esdeveniment firal més gran d’Espanya destinat al públic viatger final. Hi han participat també la pràctica totalitat de les comunitats autònomes espanyoles i una àmplia presència de països i regions del món.

Les experiències han quedat enquadrades en diversos àmbits: B-Delicious (enogastronomia); B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, glamour, etc.), B-Adventure (esport i aventura) i B-Industrial (rutes zones amb ampli llegat històric i indústria viva).

Més notícies
All Those Market, als jardins del TNC
El cap de setmana ideal a Barcelona: 2 i 3 d’abril
Notícia: El cap de setmana ideal a Barcelona: 2 i 3 d’abril
Comparteix
Què fer a Barcelona per gaudir del dissabte i diumenge al matí, tarda i nit
Torna el saló B-Travel, la gran cita barcelonina del turisme / Fira de Barcelona
La millor oferta turística torna al B-Travel 2022
Notícia: La millor oferta turística torna al B-Travel 2022
Comparteix
El saló de turisme d'experiències de Fira de Barcelona se celebra de l’1 al 3 d’abril a Montjuïc
El recinte de la Fira de Barcelona. | Ajuntament de Barcelona
La Fira de Barcelona torna a l’activitat presencial amb un saló sobre turisme
Notícia: La Fira de Barcelona torna a l’activitat presencial amb un saló sobre turisme
Comparteix
Es tracta del B-Travel, que se celebrarà de l'11 al 13 de juny
Un expositor ensenya una màquina que elabora còctels a la Fira Alimentària 2018 / ACN
Tercer ajornament de la fira Alimentaria per la pandèmia
Notícia: Tercer ajornament de la fira Alimentaria per la pandèmia
Comparteix
Tindrà lloc a l'abril del 2022, dos anys després de la data prevista inicialment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa