La Fira de Barcelona torna a l’activitat presencial amb un saló sobre turisme

Fira de Barcelona torna a l’activitat presencial amb la celebració del B-Travel entre l’11 i el 13 de juny. El saló especialitzat en turisme d’experiències pretén contribuir a reactivar el sector turístic espanyol, una indústria especialment afectada per la pandèmia. El certamen tindrà lloc al Palau 8 del recinte firal de Montjuïc i reunirà una mostra de destinacions locals, regionals, nacionals i internacionals de proximitat. Sota el lema ‘Reactiva-T’, el saló tindrà un format adaptat a la situació actual i pretén potenciar el turisme de proximitat i sostenible, sense deixar de banda la promoció de destinacions més llunyanes.

Entre els expositors de B-Travel destaca la presència de Renfe, que promocionarà el servei AVLO d’alta velocitat ‘low cost’, o de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, que presentarà l’oferta de Catalunya com a destinació turística local.

També estaran presents comunitats autònomes espanyoles com Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, les Illes Balears, les Illes Canàries, Extremadura, la Regió de Múrcia-Costa Càlida o València, així com destinacions internacionals Covid Free com Indonèsia, el Marroc o la ciutat croata de Zagreb, entre altres.

El saló també oferirà oferta experiencial relacionada amb el turisme local, regional, rural i industrial i comptarà amb la presència d’agències de viatges i companyies de transport aeri o terrestre.
El president del comitè organitzador, Martí Serrate, ha destacat el paper del B-Travel com “un catalitzador per impulsar l’activitat dels agents que integren el turisme nacional”.

La directora del saló, Marta Serra, ha assegurat que l’organització ha treballat “estretament” amb tots els representants sectorials per dissenyar un esdeveniment “útil” als seus interessos i “atractiu” per al visitant.

El saló aplicarà el protocol de prevenció i seguretat contra la covid-19 desenvolupat per Fira de Barcelona amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona.

A més del B-Travel, està previst que, de l’1 al 2 de juny, se celeri l’ISE, el major esdeveniment del sector audiovisual d’Europa amb format híbrid. A finals de mes tindrà lloc el MWC Barcelona i el 4YFN. Al juliol, es farà el saló sobre e-commerce eShow, el congrés sobre ODS, BForplante i l’Automobile Barcelona, entre altres.

Després de l’estiu la Fira recuperarà progressivament la seva activitat amb salons com Seafood, Expoquima, loT Solutions Wolrd Congress, el saló Nautic, Caravaning o Smart City World Congress

Nou comentari