L’Automobile Barcelona celebra el seu centenari amb rècord de marques

Tots els grans fabricants de cotxes estaran presents a la 40 edició del saló, que tindrà lloc de l’11 al 19 de maig

L’Automobile Barcelona celebra un segle de vida amb un rècord de marques presents al saló, que tindrà lloc de l’11 al 19 de maig. La 40 edició de l’antic Saló de l’Automòbil tindrà representació de tots els grans fabricants de cotxes i comptarà amb la presència de 45 marques, un 50% que en l’última edició, celebrada el 2017. Felip VI serà l’encarregat d’inaugurar el saló, igual que ja va fer el seu besavi, Alfons XIII, fa 100 anys.

[r:1]

El president de l’Automobile, Enrique Lacalle, oferirà “traslladar-se en el temps per viatjar al futur i al passat”, ja que permetrà conèixer de primera mà les noves tecnologies aplicades al sector de l’automoció i, al mateix, oferirà una retrospectiva per recordar el centenari del saló. que aquest s’ha ampliat fins als 150.000 metres quadrats. “Som la història d’un miracle. Un saló que ha sobreviscut a dues guerres i de la major crisi econòmica”, ha assegurat Lacalle.

El congrés té tres eixos: el Motorshow pròpiament dit, on es presentaran les novetats de les 45 marques que estaran presents; Connected Street, on els visitants podran experimentar amb les noves tecnologies o descobrir vehicles com el PAL-V, que es converteix en helicòpter; i el Road To100, que reuneix les activitats relacionades amb el centenari de l’Automobile i que inclou una exposició de cotxes de l’últim segle.

Més informació

Nou comentari