Arriba a Barcelona el primer vaixell afectat pel bloqueig del Canal de Suez

Fins a 14 portacontenidors han hagut de canviar les dates de les seves escales a la ciutat

El Port de Barcelona ha rebut aquesta nit el portacontenidors MSC Ambra, el primer vaixell afectat pel bloqueig de Canal de Suez que arriba a la capital catalana, i que es troba “operant amb normalitat”. El vaixell, que va atracar a la terminal BEST, mourà 9.000 contenidors entre importacions, exportacions i transbordaments, segons ha explicat l’enclavament portuari en un comunicat aquest dimecres.

El Port de Barcelona preveu que aquesta setmana arriben dos vaixells més afectats pel bloqueig, el Milano Bridge i el CMA-CGM Centaurus, per al que estan preparades també les terminals de contenidors APMT Barcelona i Terminal Port Nou, juntament amb la BEST.

Els portacontenidors que han modificat la seva data d’escala al Port de Barcelona a causa del bloqueig de Canal de Suez són un total de 14 i la seva arribada esglaonada, segons les previsions actuals, “facilitarà que l’operativa no es vegi compromesa” en cap moment. L’enclavament portuari barceloní ha explicat que els retards previstos dels diferents vaixells afectats per l’accident de l’Ever Given, el vaixell que va quedar encallat al Canal de Suez, estan entre un i vuit dies.

Més informació

Nou comentari