Amazon obrirà un centre logístic que crearà llocs de feina a Barcelona

Ja en té un a la Zona Franca | La inauguració suposarà la creació de 60 llocs de treball

Amazon obrirà tres noves estacions logístiques a Barcelona, ​​Montcada i Reixac i Mollet de Vallès que generaran 270 llocs de treball fixos a Catalunya. Els tres nous centres estan previstos que comencin a funcionar a partir del pròxim octubre, segons ha informat l’empresa aquest dijous en un comunicat.

A Barcelona, ​​l’edifici s’ubicarà al polígon industrial de Motsolís, es generaran més de 60 llocs de treball fixos i més de 400 oportunitats de treball indirecte per repartidors de les sis empreses de repartiment col·laboradores. El centre de Mollet de Vallès crearà gairebé 130 llocs de treball fixos, a més de les més de 170 oportunitats de treball indirecte per repartidors de les sis empreses de repartiment locals.

L’edifici de Montcada oferirà més de 80 llocs de treball fixos, així com oportunitats de treball indirecte per a més de 230 repartidors que treballaran per a les vuit empreses col·laboradores de repartiment locals.

A Catalunya, Amazon compta amb tres estacions logístiques a la Zona Franca, Rubí i Martorelles i va anunciar la setmana passada una nova estació a Tarragona.

Més informació

Nou comentari