Amazon desembarca al Bon Pastor

Segons TV3, la multinacional obrirà un centre d'entregues ràpides d'uns 10.000 m2 al carrer Santander

El gegant del comerç en línia Amazon hauria firmat ja un contracte per obrir un centre de distribució de paqueteria al barri del Bon Pastor de Barcelona, segons ha anunciat TV3 aquest divendres. Aquesta obertura seria paral·lela a dues més a Catalunya: una estació logística en un polígon de Constantí (Tarragonès) i una nau a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Portaveus d’Amazon a Espanya, contactats pel TOT Barcelona, subratllen l’estrena del nou centre tarragoní però prefereixen de moment no confirmar ni desmentir l’aterratge al Bon Pastor: “No hi ha cap altre anunci oficial”.

La nova ubicació al districte de Sant Andreu es concretaria en un centre d’entregues ràpides d’uns 10.000 metres quadrats al carrer Santander. S’anomenaria Delivery Center i ja estaria en construcció. També disposaria d’espai lliure al voltant per a càrrega i descàrrega de furgonetes. El conjunt formaria part d’un solar més gran, propietat d’Acciona des de 2001 i que es comercialitza per mòduls.

La companyia ja té gairebé una vintena d’espais a la geografia catalana de mides i funcions diverses. Molts d’ells són dins o a l’entorn de la capital, com unes oficines al [email protected] per atendre pimes i fer recerca, el macrocentre del Prat de Llobregat o la reconversió en marxa de l’antiga fàbrica General Cable de Montcada i Reixac.

Més informació

Nou comentari