Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Confirmats gairebé 200 candidats a les 40 vocalies del ple de la Cambra de Comerç
  • CA

192 aspirants s’han presentat a les eleccions que hauran de decidir les 40 vocalies que el ple de la Cambra de Comerç de Barcelona renovarà el pròxim mes de maig, segons ha anunciat l’ens. El ple, que té 60 seients, es completa amb 14 grans empreses –com Abertis, CaixaBank i Naturgy que s’han assegurat una vocalia després d’aportar una quantitat mínima de 75.000 euros anuals– i 6 més que sortiran a proposta de les patronals, que en aquesta ocasió no han arribat a un acord i tant Foment del Treball com Pimec presentaran llistes separades.

[r:1]

Les 14 grans empreses que, de manera provisional, segons informa l’ACN, tindran un lloc al ple de la Cambra de Comerç són Abertis, Banc de Sabadell, Banco Mediolanum, Caixabank, CriteriaCaixa, Deloitte, Indra, Magma Disseny, Naturgy, PwC, Promotora Kasde (Catalonia Hotels), RACC, Damm i la Societat General d’Aigües de Barcelona. Pel que fa a les vocalies, en cada categoria hi ha un mínim de quatre aspirants.

Els principals candidats a presidir l’ens ja es van inscriure en el seu moment. L’exconseller delegar de Cacaolay, Enric Crous, es presenta representant RP UNO, mentre que Carles Tusquets ho fa amb Banco Mediolanum –que té un seient al ple en qualsevol cas– i l’economista Ramon Masià ho fa títol propi. Les candidatures impulsades per l’ANC, tampoc hi ha hagut grans sorpreses Albert Pont (Cercle Català de Negocis), Joan Canadell (Iniciatives Canadell) o Joel Joan (Arriska Films). El lobby de dones empresàries 50a50 ha presentat l’empresària i directora de l’Observatori de la Dona de la Cambra, Anna Mercadé; la professora d’ESADE Isa Moll o la consultora de Diverinvest, Carol Daunert.

Més notícies
Joan Font, Joel Joan, Mònica Roca i Joan Canadell, a la candidatura independentista a la Cambra de Comerç / ACN/Cedides
Una candidatura independentista revoluciona les eleccions a la Cambra de Comerç
Notícia: Una candidatura independentista revoluciona les eleccions a la Cambra de Comerç
Comparteix
Un equip de 40 empresaris concorrerà als comicis per "trencar les dinàmiques" de l'ens i acabar amb el servilisme amb Madrid
Els 40 empresaris independentistes ja han formalitzat la seva candidatura a les eleccions de la Cambra / XFDC
Joel Joan: “La Cambra de Comerç no pot estar al servei de l’oligarquia de Madrid”
Notícia: Joel Joan: “La Cambra de Comerç no pot estar al servei de l’oligarquia de Madrid”
Comparteix
La candidatura independentista s'ha presentat en societat amb un discurs directe i confia en la capacitat de mobilització de l'ANC
El president de Pimec, Josep González, assistirà a la presentació de la candidatura conjunta / ACN
Pimec es posiciona i dona suport a la candidatura de Crous i Torres a la Cambra
Notícia: Pimec es posiciona i dona suport a la candidatura de Crous i Torres a la Cambra
Comparteix
La patronal considera que els dos empresaris representen "àmpliament" el teixit de pimes i autònoms

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa