Un tuit de l’usuari @frangranadafilm ha deixat Twitter estupefacte per la foto de com els han servit pa amb tomàquet a un restaurant de Barcelona. L’usuari s’ho ha pres amb humor i ha posat la polèmica foto amb la frase “Quan estigueu tristos, penseu en el pa amb tomàquet que ens han servit amb el menjar”.

Alguns usuaris li han preguntat si això és veritat i l’afectat ha assegurat que estan vivint una experiència gastronòmica “sense precedents”, al que el primer ha assenyalat que li faria vergonya servir una cosa així. El pa amb tomàquet de la polèmica és un tros de pa de l’estil baguette amb una gota de tomàquet i un rajolí d’oli. Els usuaris l’han criticat dient que és una “p*** falta de respecte” servir pa amb tomàquet d’aquesta forma.

Un altre usuari fa broma i pregunta: “No serà aquest pa una representació de la meva vida amorosa?”, al que l’usuari que ha fet el tuit original riu i assegura que és una “dramàtica”. Altres respostes divertides són: “Amb aquesta foto fan plorar els tomàquets. Després recullen cada llàgrima amb un tros de pa i tornem a començar” i “això en altres llocs es ven com alta cuina”.

Compte, que tant tomàquet fa mal a la salut

També és divertida la resposta d’un usuari anomenat Luis Ruben, que assenyala irònicament que s’ha d’anar amb compte perquè “et puja l’àcid sulfúric de tant tomàquet que porta”. Un altre diu que dir-li a aquest tros de pa pa amb tomàquet li sembla “un insult”. L’últim fa broma amb la guerra d’Ucraïna, ja que considera que últimament tot el que va malament es diu que és per culpa de la invasió russa d’Ucraïna. “És per la guerra d’Ucraïna”, diu acompanyant el text amb emoticones de riure. La pròxima vegada que aquest tuitaire estigui a Barcelona, ben segur que tria un altre restaurant.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: fat boy a agost 12, 2022 | 23:14
  fat boy agost 12, 2022 | 23:14
  Es que nomes han executat el 37% del pa amb tomaquet pressupostat.
 2. Icona del comentari de: Ricard Tomaca a agost 14, 2022 | 12:45
  Ricard Tomaca agost 14, 2022 | 12:45
  Una classe de química no aniria malament, confondre àcid uric amb sulfúric es de traca, el article sembla al pa amb tomàquet el bar en qüestió jajajaj
 3. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a agost 15, 2022 | 08:27
  Serafí Bandarra i Grataconys agost 15, 2022 | 08:27
  Nom del "restaurant" per favor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa