Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquesta és la benzinera de Barcelona més barata per omplir el dipòsit
  • CA

El preu dels carburants continua en caiguda lliure. La barrera psicològica dels dos euros per litre queda cada cop més lluny a l’estat espanyol i la mitjana del preu del combustible ja se situa de mitjana al voltant dels 1,8 euros per cada litre. Aquesta situació és encara més favorable per a la ciutadania gràcies al descompte de 20 cèntims el litre que va aprovar el govern espanyol per combatre la inflació i l’escalada de preus.

Les benzineres de la capital catalana, però, no destaquen per ser les més barates de l’àrea metropolitana. Molta gent opta per omplir el dipòsit en instal·lacions ubicades als municipis veïns per estalviar-se uns euros. Tanmateix, si no volem sortir de la ciutat per posar carburant, quina seria la millor opció? On podem trobar la benzinera més barata de Barcelona?

La resposta a aquestes preguntes ens la dona un comparador d’Internet anomenat Diésel o Gasolina. Aquest portal estudia els preus mitjans de totes les ciutats de l’estat espanyol i permet als conductors veure el preu de cada punt de repostatge i filtrar les instal·lacions de més barata a més cara.

La més barata i la més cara

En el cas de Barcelona, la millor opció per omplir el dipòsit tant amb benzina com amb gasoil és PETROPRIX. Aquesta benzinera ubicada al número 108 del carrer de Badajoz revalida aquest 2022 la primera posició en el rànquing d’estacions més barates de la capital catalana.

Aquí la benzina sense plom 95 es paga a 1,675 euros el litre, mentre que a la benzinera més cara de la ciutat -l’estació que la companyia Shell té al número 3 del carrer A de la Zona Franca- s’enfila fins als 1,779 euros el litre. Això suposa que entre les dues instal·lacions hi ha una diferència de més de deu cèntims.

En el cas del gasoil, PETROPRIX també és l’opció més barata amb un preu d’1,695 euros per litre. I la més cara en aquesta ocasió és l’estació que la companyia Galp té al número 66 del carrer Bac de Roda, on aquest carburant es paga a 1,783 euros el litre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa