Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Velòdrom, Foixarda i Can Dragó, entre les pistes esportives que reobren a Barcelona
  • CA

L’Institut Barcelona Esports obre més instal·lacions esportives a l’aire lliure, sense públic, per a esports sense contacte i instal·lacions esportives especialitzades en cobertes, en la fase 2 de desconfinament, que ha entrat aquest dilluns en vigor. El procés de reobertura d’aquests centres s’està fent de manera progressiva, específica i controlada, atenent els criteris de prudència i oferint el màxim nombre de serveis, ha informat l’Ajuntament de Barcelona aquest dilluns en un comunicat.

A partir d’aquest dilluns, reiniciaran progressivament la seva activitat les pistes d’atletisme Estadi Municipal Joan Serrahima, Pista Municipal Atletisme Parc del Migdia-Complex Esportiu Municipal Pau Negre, Complex Esportiu Municipal Can Dragó i Complex Esportiu Municipal La Mar Bella.

El Velòdrom Municipal d’Horta Miquel Poblet, Pistes Municipals d’Aeromodelisme de Montjuïc, Centre Municipal d’Escalada La Foixarda, Centre Municipal de Tennis de Taula Reina Elisenda, Centre Municipal d’Esgrima Reina Elisenda i La Campa de la Vall d’Hebron també obriran. Així mateix, s’activaran les instal·lacions de Montjuïc: l’Escola Municipal d’Hípica La Foixarda, Camp Municipal d’Agility i Fossars Municipals de Tir amb Arc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa