Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cine de Barcelona tindrà butaques amb moviment
  • CA

Cinesa serà la primera companyia de cines que instal·larà butaques amb moviment en una sala de Catalunya. Així ho ha anunciat l’empresa, que ha detallat que el divendres 12 de març estrenarà la sala amb el sistema D-BOX al Cinesa La Maquinista. La innovació permet que les butaques es moguin al llarg de la pel·lícula seguint la imatge i el so.

“Un dels nostres objectius principals com a companyia ha estat sempre el de buscar i implementar totes aquelles fórmules que permetin als nostres clients gaudir de l’experència cinematogràfica d’una forma diferent”, reivindica el managing director de Cinesa i del grup ODEON al sud d’Europa, Ramón Biarnés.

A La Maquinista la companyia ja va ser pionera amb la introducció del model híbrid, en què el mateix cinema compta amb sales normals i sales LUXE, que compten amb butaques reclinables, més amples i amb més espai entre files. Ara entre les sales de La Maquinista també hi haurà una LUXE D-BOX, segons ha anunciat Cinesa mitjançant un comunicat.

Per estrenar el servei, la companyia projectarà pel·lícules recents com ara Star Wars Episodi 9 o Le Mans. Les primeres 500 persones que comprin entrades per al cine amb butaques amb moviment i que facin servir un codi promocional s’estalviaran el recàrrec.

Més notícies
Exterior dels cinemes Aribau amb dos espectadors comprant les entrades durant el primer dia de restriccions / ACN
El Grup Balañá tancarà temporalment alguns dels seus cinemes a Barcelona
Notícia: El Grup Balañá tancarà temporalment alguns dels seus cinemes a Barcelona
Comparteix
La prolongació de les restriccions obliga la companyia a ajustar la seva oferta
Cinesa reobre amb grans estrenes a la cartellera / Cinesa
Cinesa ofereix les seves sales com a centres de vacunació
Notícia: Cinesa ofereix les seves sales com a centres de vacunació
Comparteix
La companyia disposa de quatre cinemes a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa