El Grup Balañá tancarà temporalment alguns dels seus cinemes a Barcelona

La prolongació de les restriccions obliga la companyia a ajustar la seva oferta

El Grup Balañá tancarà temporalment els Cinemes Aribau i els Gran Sarrià a partir de l’1 de febrer. De fet, en aquests dos cinemes només es poden comprar actualment entrades fins el diumenge 31 de gener. El grup mantindrà oberts la resta de cines de dimecres a diumenge, els Arenas, Balmes, Bosque i Glòries, tots ells a Barcelona. La cadena explica que els motius, que “no ha fet possible mantenir totes les sales obertes” com havien previst, són la prolongació de les restriccions degut a la pandèmia de la covid-19, la situació actual del sector i la retirada d’estrenes de pel·lícules previstes per les properes setmanes. Balañà se suma així a diverses cadenes que han anunciat tancaments temporals com Yelmo, Ocine i Cinesa.

El grup Balañá assenyala que per garantir una amplia oferta de pel·lícules, a partir d’aquest divendres 29 i conjuntament amb les estrenes previstes, es projectaran grans títols cinematogràfics englobats en 3 cicles. En el primer, es projectaran pel·lícules oscartitzades com La Lista de Schindler, Gladiator, Parásitos, La Ciudad de las estrellas, Joker, Bohemian Rhapsody o El Golpe amb Robert Redford i Paul Newman. En el segon, pensat per un públic de totes les edats, clàssics dels anys 80 i 90 com E.T., Els Goonies, Jurassic Park, La princesa prometida, Gremlins o Batman. I finalment en el tercer, 5 de les millors pel·lícules del director Chistopher Nolan amb títols com Origen, El Caballero Oscuro o Interstellar.

L’última cadena que va anunciar un tancament temporal de portes va ser aquest dimecres els Yelmo, que a Catalunya té els Comèdia, l’Icària, el Baricentro, els Premium Castelldefels, els Premium Sant Cugat, Abrera i el Parc Central de Tarragona. Mantindrà oberts els de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. La cadena Ocine també ha afegit dos nous cinemes als que ja tenia tancats: Tudela i Mendibil d’Irún. A Catalunya, Ocine manté oberts els centre de Les Gavarres de Tarragona, Girona, Granollers i Màgic de Badalona, mentre que ha tancat els de Platja d’Aro, Blanes, Arenys, Sant Celoni, El Vendrell, Vila-seca i Roquetes.

Nou comentari