Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinesa ofereix les seves sales com a centres de vacunació

Cinesa ha anunciat que posa a disposició de les autoritats sanitàries les seves sales de cinema a l’estat espanyol per a transformar-les en centres de vacunació contra la Covid-19, ja que són instal·lacions “àmplies, ventilades i condicionades”. A més, la companyia recorda que les seves sales són capaces de proveir d’electricitat “suficient per gestionar l’acollida de pacients i cobrir els requisits energètics dels congeladors de manteniment de la vacuna”.

La companyia, del grup internacional ODEON, disposa de 39 cinemes amb gairebé 500 sales a l’estat espanyol, dels quals quatre estan situats a Barcelona: la Maquinista, Cinesa Diagonal, Diagonal Mar i SOM Multiespai –l’antic Heron City–. Una altra avantatge dels cinemes és que solen tenir accés fàcil en transport públic i disposen de zones d’aparcament per a les persones que hi hagin d’arribar en cotxe.

Cinesa està en contacte amb les autoritats sanitàries de les diferents comunitats autònomes per tal d’arribar a un acord per cedir les seves sales, una mesura que altres països europeus ja han formalitzat per accelerar la vacunació contra la Covid-19. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa