Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els tres destins de la ruta americana del Primavera Sound
  • CA

La rentrée del Primavera Sound serà d’abast mundial el 2022. El conegut festival barceloní de música, habitualment afincat a l’esplanada del Fòrum, tornarà a Barcelona l’any que ve després de dos anys en què no s’ha celebrat a causa de la pandèmia -només ha organitzat alguns concerts dins del programa Nits del Fòrum- i, alhora, donarà el salt a l’Amèrica del Sud. Així, els organitzadors del Primavera Sound preveuen escampar el certamen a tres destins llatinoamericans: Buenos Aires, Santiago de Xile i, com ha anunciat avui, Sao Paulo.

Els responsables del Primavera Sound ha avançat aquest dijous que l’edició brasilenya del festival es celebrarà del 31 d’octubre al 6 de novembre. Quan acabin les actuacions de Sao Paulo, es traslladaran tot seguit a Santiago de Xile i Buenos Aires, amb una edició simultània a les capitals de Xile i Argentina entre el 7 i el 13 de novembre.

Les tres ciutats americanes s’integren al ventall de cites amb concerts de gran format que l’organització anomena el New Primavera Sound destination, amb què amplia horitzons fora de Barcelona per “recuperar el temps perdut” després de les restriccions per la Covid “viatjant pel món”, explica l’organització. El Primavera Sound també debutarà l’any que ve a Los Angeles i a Porto.

A Sao Paulo, la música es traslladarà a diversos espais de la ciutat i els escenaris principals s’ubicaran al districte d’Anhembi, “un enclavament històricament lligat a l’activitat musical” de l’urbs més poblada de Brasil. El Primavera Sound ha assegurat aquest dijous que l’espai principal de l’edició del certamen a Sao Paulo compta amb “moltes similituts amb la seu del festival a Barcelona, ubicada al Parc del Fòrum” i aspira a convertir-se en “l’epicentre d’un nou motor cultural i econòmic”.

Que el districte Anhembi recordi tant al Parc del Fòrum el fa encara més especial perquè és como ser a casa. És un espai en què es respira música per totes bandes”, ha destacat el director del festival Primavera Sound, Gabi Ruiz, aquest dijous. A l’espera que es detalli el cartell de músics i que les entrades es posin a la venda, Sao Paulo se suma a la ruta internacional de festivals que Primavera Sound dissenya i que ja integra Barcelona, Porto, Los Angeles, Santiago de Chile i Buenos Aires.

Més notícies
L'entrada al garatge que substitueix la desapareguda cafeteria de Bracafè al carrer Casp / @Bcnsingular
Un garatge on hi havia un bar llegendari del centre de Barcelona
Notícia: Un garatge on hi havia un bar llegendari del centre de Barcelona
Comparteix
L'accés al pàrquing d'un edifici del carrer Casp substitueix l'enyorat establiment de Bracafè a tocar del passeig de Gràcia
Una pista de gel / Pixabay
Nova pista de gel a Nou Barris fins al final del Nadal
Notícia: Nova pista de gel a Nou Barris fins al final del Nadal
Comparteix
La instal·lació roman oberta als jardins de Can Xiringoi des d'aquest divendres i fins al 9 de gener

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa