Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Totes les activitats de franc per gaudir al Port Olímpic abans de Reis
  • CA

L’agenda de Barcelona està farcida aquests dies d’activitats infantils, que es mantenen tot i els efectes de l’extensió de la sisena onada de la Covid i de la irrupció de la variant òmicron. El Port Olímpic se suma a l’oferta per omplir el temps durant les vacances escolars per Nadal, amb un programa de jocs i espectacles de franc entre el 2 i el 5 de gener, pensat per a tota la família i sense necessitat de fer-hi reserva prèvia.

El Moll de Mestral prendrà el relleu del festival de Nadal de la plaça Catalunya i acollirà activitats familiars d’11.30 a 13.30 hores durant cadascun de les quatre jornades prèvies al dia de Reis. Es desplegarà un espai lúdic, Peixos, amb activitats interactives per a tots els públics per descobrir els secrets del mar Mediterrani i prendre consciència per “mantenir-lo sa i net”, han explicat l’Ajuntament de Barcelona i el Port Olímpic aquest dimarts. En el mateix recinte, es podrà jugar a netejar el mar dels residus plàstics, construir la rèplica d’un peix, jugar a la peixateria i a la llotja i posar a prova habilitats en un circuit de patins de peixos, entre altres entreteniments.

Al Port Olímpic també es relataran contes per a la canalla. El mètode per escoltar-los és peculiar: cal ficar l’orella en un tub de dos metres de longitud per sentir uns relats breus. “El repertori consta de petites peces narrades del folklore poètic, rimes, endevinalles, cançons de bressol, rondalles, poesies i contes breus adaptats al nostre entorn”, ha enumerat el Port Olímpic, que aclareix que “la instal·lació té cura de les mesures sanitàries de prevenció per la Covid19”.

Alhora, els visitants aprendran conceptes bàsics d’oceanografia de manera divertida en un taller impartit per l’Institut de les Ciències del Mar, que vol divulgar la importància de la conservació dels oceans. A més, es programa una actuació musical cada dia del festival infantil al Port Olímpic a les 13.00 hores. El grup Xics’n’roll Band reinterpretarà èxits de bandes i cantants històrics, com The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana o Coldplay.

Més notícies
Banc de boira a Barcelona / Alfons Puertas
Calendari laboral del 2022: 14 festius i només un pont
Notícia: Calendari laboral del 2022: 14 festius i només un pont
Comparteix
L’any vinent hi haurà cinc caps de setmana llargs a Barcelona
Una imatge d'arxiu d'una escola de Barcelona / ACN
Barcelona fa reformes en 43 escoles durant les festes de Nadal
Notícia: Barcelona fa reformes en 43 escoles durant les festes de Nadal
Comparteix
L’objectiu és avançar en l’equivalència en els serveis i la qualitat de tots els centres educatius de la ciutat, amb criteris unificats i sistematitzats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa