Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona fa reformes en 43 escoles durant les festes de Nadal

Durant l’aturada lectiva del Nadal el Consorci d’Educació avança en les obres de reforma ampliació i millora (RAM) en 36 centres educatius de Barcelona.

També es treballarà en les obres de grans actuacions en 5 centres educatius més de la ciutat (Escola Poblesec, Institut Escola Arts, Institut dels Aliments, Institut Escola Antaviana i Institut Escola Trinitat Nova)a més de continuar en les obres de nova construcció de l’Institut Angeleta Ferrer i l’Escola Auditori. Així doncs, es treballa en 43 centres de la ciutat: 32 escoles, 3 instituts escola, 3 instituts i 5 d’ensenyaments postobligatoris, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

El cost total de les intervencions que es realitzen en equipaments educatius públics, entre RAMS i Grans Actuacions, és de 9.729.029,49 €, amb una aportació de 7.850.987,24 € de l’Ajuntament de Barcelona i de 1.878.042,25 € del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Des del Consorci es treballa per anticipar-se a les necessitats de les comunitats educatives donant resposta amb les més de 4.000 intervencions que es fan cada any al conjunt d’equipaments educatius (reparacions, reformes i millores, podes, control de plagues, obra nova, mobiliari …). “Aquesta és aquesta la millor manera de treure el màxim profit dels recursos per fer possible que les instal·lacions dels equipaments educatius de la ciutat contribueixin a la igualtat d’oportunitats de tots els infants i joves de Barcelona”, diu el comunicat.

Per tal d’unificar les línies de treball i definir criteris en les línies d’actuació, s’estableixen una sèrie de mesures a seguir en cadascuna de les actuacions i intervencions, seguint la idea d’equivalència entre els centres.

Per altra banda, en les diferents partides d’obres trobem les de Reforma, adequació i millora (RAM). En aquest apartat s’engloben gran part de les obres que es duen a terme aprofitant les vacances nadalenques amb treballs de pintura, façanes, cuines, banys, rebosts, vestidors, gimnasos, calderes, cobertes, fotovoltaiques, millores funcionals i millores tèrmiques en els equipaments. El cost de les obres és de 7.147.759,90 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa