Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tot Barcelona fa un any i us convida a sopar
  • CA

El pròxim dia 15 de novembre el Tot Barcelona farà un any. Dotze mesos que han sigut vertiginosos i durant els quals haurem viscut dues eleccions estatals, unes de municipals –amb un pres polític com a cap de llista– i unes d’europees. Haurem seguit les llargues i dures negociacions per a l’actual pacte de govern municipal –per primera vegada no és alcalde el candidat més votat– i, sobretot, haurem estat molt al carrer.

Perquè, durant aquest any, Barcelona ha sigut una ciutat protesta: tres vagues generals, les protestes pel consell de ministres que Pedro Sánchez va voler fer a la ciutat i, per sobre de tota la resta, les mobilitzacions de rebuig a la sentència del Procés, que es va conèixer el 14 d’octubre i han acabat derivant en aldarulls que encara es podrien repetir. També hem vist un relleu històric a la Cambra de Comerç, on per primer cop hi ha un president independentista i un increment de la delinqüència que ha sigut molt polèmic a l’estiu.

Tot plegat ho hem compartit amb una comunitat de lectors cada dia més àmplia. Hem passat dels 93.176 lectors del desembre (navegadors únics, en llenguatge d’internet) als més de 308.000 de l’octubre (encara pendents de l’auditoria d’OJD), després d’haver superat de manera consolidada els 200.000 els darrers mesos, 218.160 al setembre, l’últim mes auditat

Les notícies consultades (pàgines vistes) han passat de les 207.673 del desembre a més de 500.000 cada mes. Aquesta capacitat d’arribar cada dia a un públic més amplie és, en part, gràcies a les xarxes socials, on el Tot Barcelona frega els 40.000 seguidors en diverses pàgines de Facebook –la general i les territorialitzades en alguns districtes, que s’ampliaran en els pròxims mesos–, els més de 10.000 seguidors a Twitter i els més de 4.000 d’Instagram

Des del mes de maig, Tot Barcelona també ha incorporat una aplicació per a Apple i Android disponible, de forma gratuïta, per a tots els lectors, amb un sistema de navegació senzill i la possibilitat de guardar fàcilment els continguts seleccionats, a més d’un servei d’alertes amb les notícies més importants. 

El grup ‘El Món’

A més a més, des del mes passat, l’editor del Tot Barcelona, Salvador Cot, ha passat a ser també l’editor d’El Món, a través d’un acord de compra venda. D’aquesta manera, es consolida empresarialment el tàndem dels dos mitjans, al qual s’hi afegeix Món Esport, Món Terrassa, Vadevi, Vadevi Balears i Món Planeta.

Tres restaurants de Barcelona, tres sortejos

Per celebrar tot això amb els lectors, volem compartir –a més de notícies, que és la nostra especialitat– un dels grans atractius de Barcelona: la seva gastronomia. Per això farem tres sortejos per regalar àpats en tres restaurants emblemàtics: el Xerta, el Windsor i el Mirabé. Els sortejos els farem a través d’Instagram, un cada setmana, a partir de demà. Us n’anirem informant.

Més notícies
Comença l’aventura del TOT Barcelona
Notícia: Comença l’aventura del TOT Barcelona
Comparteix
'El diari de la capital' s'ha presentat en societat a l'Antiga Fàbrica Damm
Tot Barcelona, cada mes un rècord
Notícia: Tot Barcelona, cada mes un rècord
Comparteix
El diari de la capital es consolida com una de les principals referències informatives de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa