Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comença l’aventura del TOT Barcelona
  • CA

El TOT Barcelona s’ha posat en marxa aquesta tarda a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb una festa de presentació a l’alçada dels reptes que estan per venir. L’acte, celebrat el primer dia de ple funcionament del mitjà, ha estat conduït per la subdirectora, Meritxell M. Pauné i s’hi ha vist el vídeo en què l’equip del diari expliquen com és el TOT Barcelona. 

A l’hora dels Parlaments, l’editor del diari, Salvador Cot, ha assenyalat que el “TOT Barcelona és un projecte que s’ha fet gran dins d’un grup de vocació local”. Ha afegit que el nou diari respon a una necessitat de la ciutat per disposar d’informació local. El següent parlament ha estat a càrrec del director del grup Totmedia Ramon Grau, que ha explicat que la nova aposta del grup forma part d’una vocació local. “Els nostres mitjans cobreixen la meitat del territori nacional”, ha recordat. La directora del TOT Barcelona Sílvia Barroso ha destacat que “periodísticament parlant, Barcelona està en el seu millor moment”. També ha remarcat que el diari de la capital arriba en un moment de debat nacional i de ciutat, i que el diari aspira a reflectir-los tots.

[r:1]

També s’han sentit veus de les autoritats nacionals i municipals que han volgut participar de la benvinguda del diari de la capital. El tercer tinent de l’alcaldia de Barcelona Jaume Asens ha dit que és una “satisfacció” que un diari com TOT Barcelona comenci a funcionar. Asens s’ha desfet en elogis a Barroso, de qui ha dit que és una professional “ambiciosa”. El govern de la Generalitat també ha estat present a l’acte amb la representació del conseller de polítiques digitals i administració pública Jordi Puigneró, que ha alertat contra les fake news i ha desitjat que el nou diari persegueixi “la veritat”. A més, ha afirmat que TOT Barcelona neix per ocupar un lloc “orfe des de fa anys”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: K1000 a novembre 15, 2018 | 22:55
    K1000 novembre 15, 2018 | 22:55
    Ha estat un plaer! Bon vent!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa