Tot Barcelona ha enllaçat, aquest mes de juny, el setè rècord consecutiu en el rànquing d’OJD. Des de la seva creació, el novembre de 2018, el diari de la capital ha mantingut un creixement sostingut que l’ha fet passar dels 93.176 lectors del mes de desembre (navegadors únics, en llenguatge d’internet) fins als 209.422 del mes passat, doblant, de llarg, l’audiència. Les notícies consultades (pàgines vistes) han passat de les 207.673 de desembre fins a les 545.990 de l’última medició. 

TOT Barcelona

TOT Barcelona

Aquest increment és possible gràcies a l’expansió de les xarxes socials de Tot Barcelona, amb diversos comptes de Facebook territorialitzats (Nou Barris, Poble Nou, Sants i Gràcia, més el global de Barcelona) que ratllen els 40 mil seguidors, als quals cal afegir els perfils a Twitter i Instagram.

Des del mes de maig, Tot Barcelona també ha incorporat una aplicació per a Apple i Android disponible, de forma gratuïta, per a tots els lectors, amb un sistema de navegació senzill i la possibilitat de guardar fàcilment els continguts seleccionats, a més d’un servei d’alertes amb les notícies més importants. Les coses que passen a Barcelona, a Tot Barcelona.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa