Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Suspenen el Barcelona Beach Festival (BBF) del 2023 per manca de llicència
  • CA

El Barcelona Beach Festival (BBF) no se celebrarà finalment aquest 2023. Així ho ha confirmat aquest dimecres la promotora Live Nation, que ha assegurat que els organitzadors s’han vist obligats a suspendre l’esdeveniment perquè no han aconseguit la llicència d’activitat corresponent per part de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, un dels dos municipis juntament amb Barcelona on té lloc aquest festival, que se celebrà entre la platja del Fòrum i el Parc de la Pau.

Cal recordar que l’edició del certamen de l’any passat ja es va salvar ‘in extremis’ després que el consistori adrianenc al·legués que faltava documentació per atorgar el permís i s’arribés a un acord hores abans d’obrir les portes. La negativa burocràtica havia generat retrets creuats entre Ajuntament i Generalitat. Mentre el municipi deia que no podia expedir llicència a causa de la manca d’informe de seguretat, la Generalitat sostenia la vigília que el festival es podia muntar si no hi havia cap “anomalia greu”.

Negativa municipal i falta d’alternatives

En aquesta ocasió, però, els responsables del festival afirmen que l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs els ha denegat la llicència d’activitat i que no han pogut trobar una altra ubicació alternativa a temps que reuneixi les condicions “idònies” per poder celebrar l’esdeveniment. És per aquest motiu que han pres la decisió de suspendre l’edició d’aquest 2023 del popular festival. De cara a l’any que ve, els organitzadors ja estan treballant per seleccionar un nou espai que eviti la desaparició total de l’esdeveniment.

En un comunicat, la promotora Live Nation remarca que en els set anys de trajectòria del festival no s’ha generat “cap problema ni altercat a la comunitat” i que sempre s’han “respectat” totes les normes de seguretat i l’entorn natural de la platja. Per l’escenari del Barcelona Beach Festival han passat al llarg dels anys artistes de renom com David Guetta, Marshmello, Avicii, Steve Angello o Martin Garrix, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa