Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Sónar ja ha anunciat els primers 66 artistes de l’edició d’aquest 2023
  • CA

A Barcelona per fi comença a arribar el fred, i una de les últimes coses en les quals pensen els barcelonins són els festivals de música que omplen la ciutat de gom a gom a l’estiu. Tot i això, toca pensar en festivals multitudinaris perquè, tal com ha informat l’ACN, El Sónar ha anunciat aquest dijous els primers 66 artistes que ompliran els escenaris de l’esdeveniment. Tindrà lloc els pròxims 15, 16 i 17 de juny i no serà qualsevol edició, si no que se celebrarà el seu 30è aniversari.

Alguns dels artistes que s’han conegut són Bicep, Claraguilar, Fever Ray, Peggy Gou, Solomun, Oneohtrix Point Never, Amelie Lens, Honey Dijon, Laurent Garnier, Shygirl, Richie Hawtin, The Blessed Madonna, Max Cooper, Kode9, Logic1000, Erika de Casier, Ryoji Ikeda o Lucrecia Dalt. A més, la música i el món de la imatge uniran les seves forces en una col·laboració del compositor i pianista Carles Viarnès i la visualista Alba G. Corral i del duo barceloní Desert i l’estudi creatiu Hamill Industries.

El Primavera Sound també ha anunciat el seu cartell

Fa només dos dies, el festival Primavera Sound també va fer pensar as barcelonins en l’estiu i els infinits esdeveniments que el doten de màgia. A través d’un vídeo publicat a les xarxes socials, va anunciar que el cartell d’aquest 2023 el conformen grans personalitats, com Rosalía, Bad Gyal, Kendrick Lamar, The Mars Volta o John Cale. Rosalía, per part seva, ja va ser cap de cartell el 2019, el darrer festival abans de l’esclat de la pandèmia.

Les dates elegides perquè la música soni durant un cap de setmana al Parc del Fòrum és entre l’1 i el 3 de juny del 2023. Després de Barcelona, arribarà el torn de Madrid i Porto, que acolliran, entre el 8 i el 10 de juny, el festival. En les dues ciutats, es farà a la mateixa vegada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa