Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Primavera Sound 2023 revela el seu cartell
  • CA

El festival Primavera Sound ha anunciat a través d’un vídeo a les xarxes els artistes que formaran part de l’edició de 2023, que se celebrarà a l’emplaçament habitual del Parc del Fòrum entre l’1 i el 3 de juny de l’any vinent. Hi destaquen noms tan potents i actuals com el de Rosalía, que ja havia estat cap de cartell de 2019, Bad Gyal, Kendrick Lamar, The Mars Volta o John Cale.

Fa pocs dies Rosalía va arrasar als Latin Grammy, on es va endur fins a quatre guardons en les categories de millor disc alternatiu per ‘Motomami’; millor disseny de packaging, millor enginyeria de gravació així com el gramòfon al millor àlbum de música alternativa.

També hi haurà espai per a Bad Religion i Pet Shop Boys, dues institucions veteranes del punk-rock i del synth-pop, respectivament, Blur -han confirmat concerts a diverses ciutats europees-, els italians Maneskin, guanyadors del festival d’Eurovisió de l’any passat, The War ond Drugs, Moldy Peaches -el grup liderat per Adam Green-, Four Tet o Nation of Lenguage, una jove formació de pop electrònic amb reminiscències d’Alphaville i OMD que ha agafat molta volada i va actuar al Razzmatazz el passat maig.

Tots ells s’afegeixen als Depeche Mode, que el festival ja havia anunciat amb antelació a principis del mes d’octubre, i que aprofitarà l’ocasió per presentar-hi el seu darrer disc, “Memento mori”. Els britànics hi actuaran el dia 2 de juny.

Le Tigre, Shellac -uns clàssics del festival-, Beth Orton, Laurie Anderson, Karate, Built to Spill, My Morning Jacket, Sparks i Sant Vicent completen, entre d’altres, un programa d’allò més variat. Després de Barcelona, el Primavera Sound 2023 es durà a terme simultàniament a Madrid i Porto entre el 8 i el 10 de juny. Enguany els preus del festival s’han disparat de manera notable.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: T@M a novembre 29, 2022 | 19:23
    T@M novembre 29, 2022 | 19:23
    Pobres veins del Fòrum ho passaran molt malament un cop mes com any rere any, a l'ajuntament l'importa tres quartos el descans dels veins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa