Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Primavera Sound 2023 confirma la seva primera gran estrella

Després de mesos de polèmiques entre el Primavera Sound i l’Ajuntament, la propera edició del festival va prenent forma. Així, ja hi ha confirmat el primer cap de cartell pel 2023. Depeche Mode serà el primer gran grup que pugi a l’escenari del Parc del Forum. La banda britànica actuarà el 2 de juny a Barcelona, segons ha confirmat el mateix grup en una roda de premsa a Berlín que inicialment servia per anunciar la publicació d’un nou disc, ‘Momento Mori’.

El grup anglès també actuarà a Madrid el 9 de juny, ja que enguany el festival també aterrarà a la capital espanyola. Ho farà una setmana després que la música deixi de sonar al Forum i comptarà amb el mateix cartell que tindrà la versió catalana del festival.

Preus superiors als 250 euros

Amb aquest anunci es reactivarà la venta d’entrades pel festival. Aquest dijous es posaran a la venta els tiquets del Primavera Sound a les dotze del migdia. Les entrades normals costaran 260 euros, mentre que les VIP estaran disponibles per 480 euros.

Disputes entre el Primavera i Barcelona

Despeche Mode serà, així, una de les bandes que pujarà a l’escenari de Barcelona. I ho farà gràcies a l’acord a què van arribar l’Ajuntament i els organitzadors del festival, que no les tenien totes per seguir a la capital catalana. De fet, durant gran part de l’any s’ha especulat amb la marxa del festival a una altra gran ciutat europea, davant la decepció dels organitzadors amb al ciutat per la “manca de suport” del consistori.

L’Ajuntament, però, va anunciar finament un acord a través del qual es festival es farà a Barcelona l’any vinent i durant els propers 4 anys. En aquest acord es confirma que el festival es continuarà celebrant a la capital catalana “en el seu format tradicional, d’un cap de setmana”, fet que podria haver ajudat a l’entesa entre totes les parts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa