Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Sónar ja té el cartell complet per a l’edició 2022
  • CA

Torna el Niño de Elche, al costat d’Ylia i 40 músics de la Banda de música ‘La Valenciana’, i també hi seran Maria Arnal i Marcel Bagés reinterpretant ‘Clamor’ i el nou show en viu de Samantha Hudson. Són només algunes de les novetats que ha presentat l’organització del Sónar per a l’edició 2022, que ja té el cartell tancat. Un cartell que també incorpora el duet britànic Paranoid London i les propostes de música de ball emergents com l’australià Partiboi69, el house dels sud-africans Kabza De Small x DJ Maphorisa (com a Scorpion Kings) o els sons dels asiàtic-britànics Yung Singh b2b SUCHI.

Després de dos anys d’absència per la pandèmia, el festival torna a la normalitat amb l’edició que se celebrarà del 16 al 18 de juny, i als artistes anunciats aquest dimecres s’hi sumen The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat o C.Tangana, Arca, Eric Prydz, Headie One, Morad, Bonobo, Nathy Peluso, Overmono i els DJ sets de figures com Charlotte de Witte, Helena Hauff o The Blessed Madonna entre molts d’altres noms ja confirmats per aquesta edició.

Avui també s’han anunciat detalls del Sónar+D, que estrenarà nous espais i escenaris, ocupant la totalitat del Palau de Congressos (Fira Barcelona) i inaugurant SonarÁgora i un nou escenari +D dedicat a converses amb un alt component audiovisual i actuacions híbrides, entre la conferència i l’espectacle.

Els principals eixos temàtics de la trobada giraran entorn de la Web3 -economies digitals, criptoart, mercat creatiu digital, etc.-, la Intel·ligència Artificial (IA) -amb les implicacions artístiques, tecnològiques, polítiques, socials i ètiques que comporta- i l’ecologia acústica -la Terra, la naturalesa i l’acció humana observades a través del so, alhora font fonamental per a la recerca i el desenvolupament tecnològic-.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa