Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sant Jordi 2023: les set zones de Barcelona on trobaràs parades de llibres

La diada de Sant Jordi s’acosta, i per tant és moment de saber en quins punts de Barcelona hi haurà parades de llibres. Segons la Cambra del Llibre de Catalunya, hi haurà un total de set espais destacables. Un d’ells és el districte de Ciutat Vella, on hi haurà més de 100 parades repartides entre el tram de les Rambles que es troba entre Canaletes i l’entrada de la plaça Reial. Aquesta emblemàtica plaça, al passeig de Lluís Companys i el passeig de Sant Joan, ja al districte de l’Eixample, també s’ompliran de parades. Aquest darrer espai dedicarà per centrar-se als gèneres de còmic i novel·la gràfica, entre altres.

Molt a prop del passeig de Sant Joan es troba el districte de Gràcia. Enguany les parades no es trobaran a la plaça de la Vila de Gràcia, sinó que es traslladaran al carrer de Gran de Gràcia, concretament al tram que es troba entre els Jardinets de Gràcia i Travessera de Gràcia.

Per part seva, el passeig de Gràcia comptarà amb al voltant de 180 parades entre la Gran Via i l’avinguda Diagonal i altres punts. A pocs metres de distància es troba la plaça Universitat, que l’any passat va acollir parades per primera vegada.

Fora de les fronteres de la superilla literària

Fora de les fronteres del centre de la ciutat i de la superilla literària, també es podrà gaudir de la màgia de Sant Jordi. Per exemple, al districte de les Corts, al tram de l’avinguda Diagonal que hi ha entre els carrers de Pau Romeva i els de Joan Güell, també hi haurà parades. En el cas del districte de Sant Martí, es podran trobar llibres al barri del Poblenou, concretament a la rambla del Poblenou.

Dos altres punts destacables són la plaça Orfila del barri de Sant Andreu de Palomar i la plaça de Sarrià del barri de Sarrià, que també recordaran que la diada no només es viu al centre de la ciutat, sinó que és motiu de celebració a tot Barcelona i Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa