Salut contradiu Cultura i Interior i no preveu canviar el límit d’aforament del Liceu

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, no contempla la possibilitat de modificar el topall de 500 espectadors per al Gran Teatre del Liceu, com ha demanat l’equipament aquest cap de setmana, quan se li ha preguntat en diverses ocasions sobre aquesta qüestió en la roda de premsa d’aquest dilluns. Ramentol ha afirmat que l’ampliació del límit d’aforament del Liceu està “a l’espera de l’evolució dels indicadors epidemiològics”.

El secretari general ha recordat que el Govern va decidir, seguint un principi de “prudència”, prorrogar el tram 1 després que els indicadors de la covid-19, sobretot la velocitat de propagació (Rt), empitjoressin en els darrers dies.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha obert la porta aquest dilluns a primera hora del matí a modificar el topall de públic del Liceu. En una entrevista a Ràdio4, Sàmper havia explicat que estaven treballant a nivell tècnic en el Procicat la possibilitat d’augmentar-ne el límit d’aforament i que la decisió es prendria en les properes hores o dies.

Nou comentari