Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La ruta amb regals inclosos a quatre llocs emblemàtics de Barcelona
  • CA

Tot i ser visites imprescindibles per a qualsevol turista, n’hi ha grans atractius a Barcelona on molts veïns mai no han posat els peus. Una oferta que combina oci i cultura pretén corregir-ho des d’aquest novembre i fins a l’1 de maig. La proposta que es recupera enguany s’adreça en especial a les famílies de la ciutat i pren forma amb el passaport La ruta de Barcelona, que es pot aconseguir de franc a qualsevol de les quatre etapes de l’itinerari: la Pedrera, el tour pel Camp Nou i el Museu del Barça, l’Aquàrium i el recinte modernista de l’antic hospital de Sant Pau.

A l’al·licient d’endinsar-se en quatre llocs emblemàtics de la ciutat s’afegeix el ganxo dels regals que s’ofereixen en cadascuna de les quatre parades d’aquest circuit sense sortir de Barcelona, en plena recuperació de l’afluència de públic després de mesos en què va decaure per les restriccions sanitàries.

En el cas de la Pedrera, es lliura una guia fotogràfica de l’edifici dissenyat per Antoni Gaudí als visitants que mostrin el passaport. Una polsera SOS Oceans i un record commemoratiu del vint-i-cinquè aniversari de l’Aquàrium són els obsequis al centre sobre la fauna marina. A Sant Pau es pot escollir entre el llibre infantil Petita història dels 600 anys de l’Hospital de Sant Pau, de Pilarín Bayés, i la descàrrega gratuïta de l’aplicació d’audioguia del conjunt monumental, obra de Domènech i Montaner. Al Camp Nou, les famílies que posseeixin passaport obtindran un llibre-guia del Museu del Barça.

Encara més, les persones que completin el recorregut i llueixin els segells de les quatre visites estampades al passaport gaudiran d’un premi assegurat. El guardó consisteix en una experiència exclusiva per a un màxim de quatre persones en un dels recintes a escollir de la ruta.

La Pedrera gratifica qui acrediti que ha fet tot el recorregut amb una visita guiada nocturna a l’icònic immoble modernista per descobrir alguns dels seus secrets, amb exhibició inclosa d’un videomapping al Terrat dels Guerrers i una copa de cava per acabar. A l’antic hospital de Sant Pau es pot gaudir d’una visita a espais inèdits del recinte. A l’Aquàrium es pot recórrer l’interior de les cambres tècniques guiats per un expert per conèixer més a fons les profunditats marines, i al Camp Nou s’ofereix l’opció per a dues persones d’accedir al vestidor del primer equip del Barça.

Més notícies
Menú de menjar ràpid / Pixabay
Els tres barris de Barcelona on predomina més el menjar escombraria
Notícia: Els tres barris de Barcelona on predomina més el menjar escombraria
Comparteix
La proliferació del turisme contribueix a fer que les botigues de menjar ràpid abundin més que els comerços tradicionals en certs barris
Menys de l’1% dels gimnasos a Barcelona dona ajuts a la gent amb discapacitat / PREDIF
Menys de l’1% dels gimnasos fa descomptes a persones amb discapacitat
Notícia: Menys de l’1% dels gimnasos fa descomptes a persones amb discapacitat
Comparteix
Són 44 de 8.257 sales esportives de la capital catalana i el departament de Drets Socials fa vuit anys que no amplia el llistat d’equipaments

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa