Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robbie Williams farà un segon concert a Barcelona
  • CA

L’artista britànic Robbie Williams farà un segon concert a Barcelona. Així ho ha confirmat aquest divendres la promotora Doctor Music després de l’èxit en la venda d’entrades per a la primera actuació del cantant a la capital catalana, que ha venut més de 15.000 entrades en només mitja hora.

Segons informa la promotora en una publicació a través de les xarxes socials, el segon concert de Williams tindrà lloc el 25 de març del 2023, just un dia després de la primera actuació programada pel 24 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades tant per al primer concert com per al segon ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web de Doctor Music. La següent actuació programada de l’artista britànic serà el 27 de març a Lisboa.

Amb aquestes dues dates confirmades, Williams farà de la capital catalana un dels escenaris de la seva nova gira XXV Tour, en què repassarà els grans èxits que l’han portat a la cima durant tota la seva trajectòria. En aquest sentit, cal recordar que el cantant britànic no tocava a la ciutat des de l’any 2015.

Un 2023 amb un cartell espectacular

Després de dos anys marcats per la pandèmia i sense rebre grans músics internacionals, Barcelona tornarà a acollir grans concerts l’any vinent. El primer gran artista a anunciar que tornava a la capital catalana va ser Bruce Springsteen, que actuarà amb la seva incansable E-Street Band en un doble concert a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Però si hi ha un grup que ha decidit tornar amb força és, sense cap mena de dubte, Coldplay. La considerada com una de les bandes més populars del món actuarà per partida quàdruple a l’estadi olímpic el maig de 2023, sent així, el primer grup que aconsegueix omplir quatre estadis de forma consecutiva en una mateixa gira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa