El cantant britànic Robbie Williams tornarà a Barcelona l’any vinent en el marc de la seva nova gira XXV Tour, en què repassarà els grans èxits que l’han portat a la cima durant tota la seva trajectòria. Williams no tocava a la capital catalana des de l’any 2015.

Doctor Music ha anunciat que l’espectacle serà el 24 de març al Palau Sant Jordi i les entrades sortiran el 30 de setembre a la doctormusic.com a partir de les 10 del matí. Williams també actuarà tres dies més tard a Lisboa.

Un 2023 espectacular

Després de dos anys sense rebre grans músics internacionals, Barcelona tornarà a acollir grans concerts l’any vinent. El primer gran a anunciar que tornava a la ciutat va ser Bruce Springsteen, que actuarà amb la seva incansable E-Street Band en un doble concert a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Però si hi ha un grup que ha decidit tornar amb força és, sense cap mena de dubte, Coldplay. La banda de pop més popular del món actuarà per partida quàdruple a l’estadi olímpic el maig de 2023, sent així, el primer grup que aconsegueix omplir quatre estadis de forma consecutiva en una mateixa gira.

L’estadi olímpic, seu principal

L’Estadi Olímpic pot acollir més de 50.000 persones, tot i que en el cas de Coldplay no estaran tots els seients disponibles. Tot i això, el grup de Londres espera reunir uns 200.000 espectadors entre les quatre dates.

L’Estadi també va ser un dels espais més escollits després del confinament per fer concerts, un cop es van reprendre les activitats culturals. Les seves característiques l’han fet un espai idoni per mantenir la distància entre persones quan hi ha grans aglomeracions. Ara, espera rebre els grans ídols internacionals, malgrat que, això sí, Robbie Williams ha preferit el Palau Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa