Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 26 i 27 de febrer
  • CA

El Carnaval ha tornat a Barcelona aquesta setmana, tot i que encara amb una programació continguda per la pandèmia i a les portes del Mobile. Però no és pas l’únic pla per aquest cap de setmana! La previsió del temps apunta a un dissabte fred i un diumenge més assolellat, així que amb un bon abric no hi ha excusa per no sortir a gaudir de la ciutat.

A continuació recomanem 6 activitats per al matí, tarda i vespre de dissabte i de diumenge.

Dissabte 26 al matí

Per començar el dissabte de bon humor i amb energia, l’espigó de la Mar Bella acull una jam de swing oberta a tothom organitzada per Mésqueswing Poblenou. De 10:30h a 14h hi ha classe de Solo Jazz –de pagament, 10 euros– però de 10:30h a 14h qualsevol aficionat al swing pot participar en aquest ball espontani a l’esplanada de la Base Nàutica del Poblenou, entre les dues platges. Gratuït però amb donatiu voluntari de dos euros i inscripció prèvia. 

Dissabte 26 a la tarda

El CaixaForum acaba d’estrenar una exposició excepcional sobre el pintor surrealista Magritte, que sorprèn al visitant amb el sentit de l’humor i els jocs visuals que caracteritzen aquest artista belga. La màquina Magritte es pot visitar fins al 6 de juny, de dilluns a diumenge de 10h a 20h. L’entrada val 6 euros i dóna accés a totes les exposicions del centre, tot i que els menors de 16 anys i els clients de CaixaBank hi entren de franc.

Dissabte 26 a la nit

Tot i que Barcelona no sigui la reina del Carnaval català, ofereix múltiples opcions per sortir de gresca disfressat. La tarda de dissabte els barris s’ompliran de rues veïnals, com la que passejarà per la Vila de Gràcia i la Sedeta a partir de les 17h. Desembocarà en un vespre de tabalada itinerant i ball al parc de la Creueta del Coll. A les 19:45h començaran a sentir-se els tambors, a les 20:45h hi haurà espectacle pirotècnic a l’església de Mare de Deu del Coll (plaça Salvador Allende) seguit d’un correfoc i a les 22h començarà la música al parc. 

Diumenge 27 al matí

L’endemà de la ballaruca carnavalera, el Flea Market proposa una edició cervesera del seu conegut mercat de roba i objectes vintage, vinils i artesania. Tindrà lloc a la fàbrica Garage Beer Co de Sant Andreu a partir de les 11h i fins les 19h. Compres de caprici amenitzades per música en directe i foodtrucks.

Diumenge 27 a la tarda

Encara falta molt per les festes de Gràcia, però res millor que una calçotada de Carnestoltes per començar a assaborir-la i col·laborar-hi. El col·lectiu 44Perills Art Sonor i la comissió de festes del carrer Perill ofereixen menú a 15 euros amb calçots, botifarra, mongetes, pa, postre i vi, a partir de les 14h. Qui hi vagi una hora abans podrà fer el vermut, i qui arribi una hora tard es trobarà ja en marxa la música en directe que amenitzarà la sobretaula.

Diumenge 27 a la nit

La Filmoteca de Catalunya celebra 10 anys al Raval, amb una programació especial tota la setmana. La cirereta la posa diumenge a les 20h la pel·lícula que ha triat el públic: En construcción (José Luis Guerín, 2001). Aquest retrat de la transformació del Raval realment s’escau per tancar aquest cicle i a més porta com a bonus track la projecció de Cinema Paradiso (Giuseppe Tornatore, 1988).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa