Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quin temps farà el cap de setmana a Barcelona: 26 i 27 de febrer
  • CA

Aquest divendres arribarà un petit canvi de temps amb un front fred i una massa freda en altura. Els núvols seran abundants al llarg de tota la jornada i entre darrera hora i dissabte podran deixar escapar alguna gota o plugim curt. Però no espereu un canvi radical com la setmana passada, en què vam passar de temperatures de 20 graus dimecres a un cap de setmana rúfol.

Això sí, des de divendres i fins dissabte cap a les 14h no gaudirem del sol i els núvols presidiran el cel barceloní segons la previsió del Servei Català de Meteorologia (Meteocat). Ara bé, el sol marxarà a les 18h i durant aquestes quatre hores la temperatura se situarà entre els 11 i els 12 graus.

Sortida de sol a Barcelona durant el gener de 2022 / Alfons Puertas
Sortida de sol a Barcelona durant el gener de 2022 / Alfons Puertas

Nits més fresques

Sigui com sigui, divendres comernçarem la jornada amb temperatures entre els 11 i els 12 graus, que només s’enfiaran fins els 14 graus entre les 14h i les 17h, per anar descendint fins els 10 graus de les 23h. La nit de divendres a dissabte serà més fresca que les anteriors, amb una temperatura mitjana que passarà dels 11 graus dels darrers dies als 8 graus de la matinada.

Per contra, diumenge la temperatura màxima remuntarà una mica fins els 14 graus i el sol es farà més present, però la temperatura mínima caurà fins als 7 graus. El mateix esquema es repetirà dilluns 28 de febrer. Durant la setmana que ve, tindrem temperatures màximes de 15 graus i mínimes que se situaran entre els 7 i els 8 graus. Tot plegat, amb una previsió de pluja baixa (entre l’11% i el 23% de probabilitat de precipitacions segons el Meteocat), i on dimecres 2 de març pot ser el dia en què caiguin quatre gotes a la ciutat. Ara bé, continuarà l’episodi de sequera greu a la capital del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa