Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quin temps farà el cap de setmana a Barcelona: 19 i 20 de febrer
  • CA

Comenceu a fer plans per al cap de setmana a la ciutat? Doncs la previsió meteorològica és clara: acomiadeu-vos de la treva del fred que viurem fins divendres, perquè el cap de setmana tornen les temperatures d’hivern. Divendres a darrera hora la temperatura tocarà sostre i es registraran temperatures que fregaran els 20 ºC a Barcelona. Però el pas d’una línia frontal farà baixar dràsticament la temperatura aquest dissabte, com apunta el Servei Meteorològic de Catalunya.

Si aquest divendres a l’hora del vermut la temperatura se situarà a la ciutat entre els 19 i els 20 graus, dissabte caen en picat a la forquilla de 13-14 graus, un descents d’entre 5 i 6 graus que de ben segur que notareu. Però són les temperatures pròpies del mes de febrer. I a mesura que avanci la tarda de dissabte, la temperatura anirà baixant, fins als 10 graus a les onze de la nit. Així que si sortiu a sopar, compteu que farà força fresca.

Diumenge gris

Diumenge el panorama no millorarà gaire. Oblideu-vos del sol també, perquè continuarem amb mínimes de 7 graus a primera hora del matí i màximes que només s’enfilaran fins als 15 graus. Això sí, el risc de precipitació és “molt baix” segons el Meteocat. Pot semblar una bona notícia per als qui volgueu sortir a passejar, però fa massa temps que no plou i la sequera continuarà a l’espera que es produeixi algun gran episodi de pluja a Catalunya.

L’endemà dilluns tornarem a la rutina amb una lleugera millora de les temperatures, amb màximes de 17 graus, i la mínima només pujarà fins als 8 graus. Durant la setmana es mantindran les màximes de 17 graus i les mínimes de 8 graus a la ciutat, fins que divendres vinent es tornarà a registrar una lleugera baixada de les màximes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa