Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els pròxims concerts que acollirà Barcelona
  • CA

La mítica banda anglesa de rock The Cure visita, per fi, Barcelona en el marc de la seva darrera gira per Europa. Aquest dijous, 10 de novembre, sonaran al Palau Sant Jordi grans cançons que recordaran que hi ha gèneres que mai passen de moda. Després de Barcelona, arribarà el torn de Madrid, on el grup oferirà un altre concert aquest divendres.

L’antiga Sala Barts, situada al número 62 del Paral·lel, està vivint una nova etapa com a la Casa de la Música de Barcelona. Aquest dissabte, 12 de novembre, acollirà del BIS Festival, on actuaran diferents grups i cantants com Maria Rodes i Estrella de David, Malmute i Mecromina, entre altres.

El concert de Rigoberta Bandini serà el 24 de novembre al Palau Sant Jordi

Es diu Paula Ribó, però el nom artístic pel qual s’han conegut les seves cançons és Rigoberta Bandini. El pròxim 24 de novembre compartirà el seu primer disc amb els milers de persones que vagin a veure-la al Palau Sant Jordi. El conformen cançons noves com Canciones de Amor a Ti i altres d’antigues com Perra, Fiesta, Así Bailaba i altres capaces de fer vibrar d’emoció al gran públic.

El grup de rock prop Carolina Durante torna a Barcelona. El pròxim 1 de desembre oferirà un concert a la discoteca Razzmatazz que recordarà perquè el grup és un referent per a la generació millennial, compartint cançons que parlen, entre altres, d’incertesa en el futur o en el món laboral.

El 23 de desembre arriba el torn de Mishima

Just abans de l’inici de les vacances de Nadal, el 23 de desembre, hi ha una altra cita important: el concert de Mishima. L’esdeveniment l’acollirà l’Apolo i tocarà cançons del seu nou disc: ‘L’aigua clara’, que ha rebut bones crítiques.

Aproximadament en les mateixes dates, entre el 20 i el 23 de desembre, arriba el moment de Joan Manuel Serrat. No són concerts corrents, són els tres amb els quals acaba la darrera gira de la seva carrera: ‘El vici de cantar 1965-2022’, conformada per un total de 61 actuacions a diferents ciutats del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa