Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els concerts a l’Anella Olímpica recuperaran les xifres de públic pre-Covid
  • CA

Els escenaris de l’Anella Olímpica de Barcelona recuperaran les xifres de públic d’abans de la pandèmia durant aquesta tardor, amb 39 concerts programats d’octubre a desembre, ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat aquest diumenge.

El Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club acolliran prop de 235.000 persones, xifra que triplica el nombre d’assistents durant el mateix període de l’any passat i que pràcticament iguala els del 2019, quan els espais van acollir 243.000 persones.

Dels concerts programats per als propers mesos a l’Anella Olímpica, destaquen els del grup Antònia Font, Rigoberta Bandini, Sopa de Cabra, Dani Martin o Joan Manuel Serrat.

En clau internacional, els nord-americans Backstreet Boys portaran la seva gira DNA World Tour al Palau Sant Jordi el 6 d’octubre. També hi actuarà la banda escocesa Franz Ferdinand, en aquest cas al Sant Jordi Club, el dia 25 d’aquell mateix mes; i el conjunt folk nord-americà Bon Iver, el 7 de novembre, al Palau Sant Jordi.

Entre la programació prevista destaca, també, el concert dels britànics The Cure, que presentaran el seu Tour Euro 22 al Palau Sant Jordi el 10 de novembre; el del cantant de rap Lil Nas X, el 24 de novembre al Sant Jordi Club; i el de les reines del K-Pop Blackpink, previst pel 5 de desembre, al Palau Sant Jordi.

42 concerts celebrats fins ara aquest 2022

Des de començament d’any, entre el Palau Sant Jordi, el Sant Jordi Club i l’Estadi Olímpic s’han celebrat 42 concerts amb un total de 420.000 assistents, gairebé sis vegades més que durant el mateix període de l’any anterior i superant en un 12 % les xifres del 2019.

Públic assistent al concert de Love of Lesbian / ACN
Públic assistent al concert recent de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi / ACN

Segons el primer tinent d’alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni, aquestes xifres “evidencien el bon estat de les instal·lacions i la relació amb el dinamisme cultural de la ciutat i l’atractiu que projecten a l’exterior, cosa que contribueix a fer de Barcelona una destinació cultural de primer ordre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa