Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primers canvis a la Mercè per la pluja
  • CA

Aquesta tarda comencen el gruix d’activitats de la programació de les festes de la Mercè, amb el pregó de la Carla Simon a les 19h i els primers concerts a la nit. La previsió meteorològica, però, podria alterar els plans. De fet, l’organització ja ha anunciat els primers canvis davant l’amenaça de fortes pluges per aquesta nit.

ActuaActualment, tal com ha anunciat el compte de Twitter ‘Barcelona Cultura’ de l’Ajuntament, s’ha canviat la ubicació dels concerts previstos per aquest divendres a la Nau Bostik, que ara es faran a la seu de la Fabra i Coats. Concretament, es mouen els concerts de La Maga, que començarà a les 21h, i els d’Eli Almic i Koers, que es faran acte seguit. Els concerts i les activitats previstes per dissabte i diumenge també canvien de lloc i es faran a la mateixa fàbrica i a l’Ateneu Harmonia.

Possibles cancel·lacions

L’organització de les festes no descarta més canvis i, fins i tot, possibles cancel·lacions. Tot i que podria ploure durant tot el cap de setmana, s’espera que el gruix d’aigua caigui la matinada de divendres, motiu pel qual cal estar atents a canvis d’última hora. ‘Barcelona Cultura’ anirà informant a les xarxes socials de tots els canvis minut a minut.

Després de dos anys sense poder gaudir dels concerts de restriccions, enguany molta gent els espera amb il·lusió. Entre els concerts que es podrien cancel·lar estan els que es fan a la platja de Bogatell, que compten amb cantants de renom com 31Fam, que obre l’espectacle a les 21h, Alizzz i Santa Salut.

Pluges torrencials

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), es podria arribar a superar els 20 litres per metre quadra en mitja hora la nit de divendres, la que es preveu més intensa pel que fa a les tempestes. Caldrà estar atents perquè els experts alerten que la pluja podria anar acompanyada de forts vents, calamarsa, esclafits o tornados.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa