Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els preus i els horaris de les pistes de gel nadalenques a Barcelona
  • CA

Les pistes de gel tornen a Barcelona just abans de l’arribada de les festes de Nadal. En els darrers dies, han obert tres a la capital catalana, totes elles per iniciativa d’eixos comercials i de centres comercials: a més de la instal·lada des d’aquest divendres a la tarda als jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina, el públic també es pot lligar els patins per lliscar sobre el gel a l’Illa Diagonal i la Maquinista.

La pista de la Maquinista s’estén sobre una superfície de més de 200 metres quadrats i es preua de ser “la pista de patinatge ecològica més gran de Catalunya”. Segons els seus promotors, té la mateixa aparença que les pistes de gel tradicionals, però asseguren oferir una “millor sensació de lliscament i menys duresa en cas de caiguda”. Per accedir a la pista de patinatge, cal acreditar ser membre del Club Westfield La Maquinista i mostrar un tiquet de compra del dia per un valor mínim de 10 euros a una de les botigues del centre comercial. L’accés serà per a una persona per cada membre del Club i tiquet.

Quant als horaris, la pista de la Maquinista roman oberta al públic de dilluns a diumenge de 16:30 a 20:30, fins al 5 de gener. A més, els dissabtes i diumenges a partir del 22 de desembre també s’hi podrà patinar de 10:30 a 14:30 hores. Al gel se suma el reclam d’actuacions musicals en directe cada divendres a partir de les 18.00 hores, en què s’interpreten els grans hits de les últimes dècades en un espai amb DJs, mestres de cerimònies i patinadors professionals.

Retorn a l’Illa Diagonal

Després d’un any d’absència per la Covid, la pista de gel ha tornat a l’Illa Diagonal. L’entrada costa set euros per un sessió de 25 minuts de patinatge els caps de setmana i entre el 22 de desembre i el 9 de gener, quan la instal·lació és accessible de 11.00 a 21.00 hores. En els dies laborables fins al 22 de desembre, la pista obre de 17.00 a 21.00 i patinar-hi durant 25 minuts costa cinc euros o set euros si la sessió de patinatge s’allarga durant 50 minuts. La pista de l’Illa Diagonal tancarà el dia de Nadal i el dia d’Any Nou.

La pista de Can Xiringoi, al districte de Nou Barris, obre els caps de setmana d’11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores. Entre setmana, es pot patinar només per la tarda, de 17.00 a 20.30 hores. A partir del 23 de desembre, es van intercalant diferents horaris: es podrà visitar d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores els dies 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4, 6, 7, 8 i 9 de gener; el 24 i 31 de desembre i el 5 de gener serà accessible d’11.00 a 13.30 hores, i obrirà portes de 17.00 a 20.30 hores el 25 de desembre i l’1 de gener.

La tarifa general per llogar els patins és de sis euros per lliscar a la pista de Can Xiringoi durant 20 minuts. El preu es rebaixa a tres euros si es compra a un dels comerços associats a un dels quatre eixos que han finançat la instal·lació per promoure les vendes a Nou Barris:  l’Eix Maragall, Nou Barris Centre Comerç, l’Associació de Comerciants d’Entorn Virrei i la Unió de Comerciants del Passeig Fabra i Puig. A més, hi ha opció de llogar uns guants per un euro.

Més notícies
Un camió sortint de terminal d'ICL al Port de Barcelona amb contenidors al fons / ACN
Pròrroga amb condició perquè els camioners circulin sis mesos més a la ZBE
Notícia: Pròrroga amb condició perquè els camioners circulin sis mesos més a la ZBE
Comparteix
Els transportistes s'hauran de comprometre per escrit que renovaran els vehicles abans del 30 de juny
L'artista Rock Blackblock treballant en el mural 'Impunitat o memòria' sobre la comissaria de Via Laietana / Pau Cortina / ACN
Un mural a Via Laietana per reclamar que la comissaria sigui un memorial
Notícia: Un mural a Via Laietana per reclamar que la comissaria sigui un memorial
Comparteix
L'artista Roc Blackblock pinta una doble lona d'una víctima del franquisme que es penjarà aquest cap de setmana a prop de la prefectura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa