Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP demana explicacions sobre l’striptease per la Mercè i Bcomú respon que no censura com Madrid
  • CA

El grup municipal del PP insisteix amb l’striptease masculí que va sorprendre al públic familiar de Lluís Companys durant les festes de la Mercè. Aquest dilluns a la comissió de Cultura –de la que han marxat reivindicativament ERC i JxCat– el regidor popular Óscar Ramírez ha demanat explicacions al govern municipal per l’espectacle de fa un mes. I el tinent de Cultura, Joan Subirats, li ha vingut a dir que a Barcelona no es censura com van fer els populars a Madrid amb Luís Pastor.

“Defensem la llibertat dels artistes i considerem que no es va alterar l’objectiu del programa… Altres ajuntaments opten per prohibir, com va passar amb Luís Pastor”, li ha etzibat el tinent i catedràtic. Els populars demanaven qui havia estat la persona concreta que havia triat aquest espectacle de la companyia Iron Skulls Co, però Subirats li ha fet un Fuenteovejuna i no ha volgut senyalar ningú: “El responsable de l’espectacle així com de la programació és l’Ajuntament”.

L’striptease va ser l’escena final d’un ‘combat’ de dansa urbana en què els ballarins competeixen pel favor del públic, ha explicat. “S’ho prenen com un repte, arrisquen per guanyar-se el vot del públic i van decidir ells treure’s la roba sense arribar a un nuu”, ha detallat. “Des de fa anys les danses urbanes formen part de les nostres festes i compten amb molta complicitat de la ciutadania”, ha defensat.

Mentre la resta de regidors –de PSC, Cs i BpC– reien per sota el nas per la temàtica del debat, Ramírez ha seguit defensant amistosament la seva causa. Així, ha recordat que “constava al programa com a acte apte per a tots els públic”, però ell mateix ha recordat que el govern municipal ja va demanar disculpes al setembre a qui s’hagués pogut sentir ofès pel show. “No podem tolerar que la ciutat doni la imatge que tot s’hi val, amb un espectacle més propi d’un comiat de solter o de la pel·lícula Full Monty”, ha conclòs el popular.

Més notícies
Advocats cristians porten a la Fiscalia l’striptease de les festes de la Mercè
Notícia: Advocats cristians porten a la Fiscalia l’striptease de les festes de la Mercè
Comparteix
L'actuació estava dirigida a tots els públics i ha estat denunciada per exhibicionisme
Un espectacle amb un striptease durant la Mercè enfurisma el PP
Notícia: Un espectacle amb un striptease durant la Mercè enfurisma el PP
Comparteix
L'Ajuntament defensa que va ser improvisat i que no sabien que es despullarien | Els populars exigiran explicacions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa