Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port Vell instal·larà un arbre de Nadal de 31 metres
  • CA

El Port Vell acollirà una fira de Nadal al costat del mar del 5 de desembre al 5 de gener. El mercat nadalenc, que estarà situat davant del monument a Colom, reunirà una gran varietat de parades, una àrea de gastronomia i activitats per a tots els públics. Una de les grans atraccions de la fira serà un arbre amb il·luminació led de 31 metres, a més d’un betlem flotant i un carrusel clàssic.

El mercat coincideix amb la celebració del 150 aniversari del Port de Barcelona, que aquest 2019 commemora un segle i mig de l’inici del projecte de port modern. Per celebrar-ho el Port de Barcelona ofereix un ampli programa d’actes dirigit a tota la ciutadania. S’estima que 1,5 milions de persones visitaran la fira durant el Nadal.

L’arbre més gran del país

Els 31 metres d’alçada de l’arbre de Nadal que s’instal·larà al Port Vell el convertiran en el més gran vist al nostre país. Conjuntament amb l’avet, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà cada nit amb un espectacle al ritme de la música. Més de 100.000 llums led composaran la il·luminació nadalenca del Port Vell.

Les parades, fetes de fusta i decorades amb garlandes a l’estil dels mercats tradicionals, oferiran decoració nadalenca, alimentació, artesania i regals. També s’ha previst una zona gastronòmica i un escenari on es desenvoluparà un complet programa d’entreteniment. 

La làmina d’aigua de davant de la Rambla de Mar serà l’espai on s’ubicarà un betlem flotant amb estructura d’alumini i un fil lluminós que es podrà apreciar des de qualsevol perspectiva. Els més petits també podran gaudir amb un carrusel clàssic.

Més notícies
Vaixells al Port de Barcelona
El Port de Barcelona treballa per reduir les seves emissions i atraure els creuers més nets
Notícia: El Port de Barcelona treballa per reduir les seves emissions i atraure els creuers més nets
Comparteix
Promou l’ús del gas natural liquat, conegut com a GNL
El futur Port Olímpic amenaça la continuïtat del Club Patí Vela Barcelona
Notícia: El futur Port Olímpic amenaça la continuïtat del Club Patí Vela Barcelona
Comparteix
A l'entitat sense ànim de lucre se li acaba la concessió d'aquí a pocs mesos i encara no sap res de l'Ajuntament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa