Amenaça de tancament per a l’Herboristeria del Rei, una de les botigues més antigues de Barcelona

Preveu desaparèixer després de dos segles a la plaça Reial al no tancar un acord per mantenir el lloguer

L’Herboristeria del Rei, una de les botigues més antigues de Barcelona, tancarà el pròxim 10 de setembre si res no hi posa remei. Segons ha informat La Vanguardia, el comerç històric de la plaça Reial no ha aconseguit arribar a un acord amb la propietat per mantenir el lloguer.

L’herboristeria va obrir el 1818 i, gràcies al seu característic mobiliari que sembla congelat en el temps, ha sigut escenari de pel·lícules. Va convertir-se en l’establiment del film El Perfum, l’adaptació de 2006 de la coneguda novel·la de Patrick Süskind. Gairebé no va caldre tocar res a dins per simular que es tractava d’una perfumeria de l’alta societat francesa del segle XVIII.

L’Herboristeria del Rei és coneguda per la gran varietat de plantes medicinals que ven. Als seus aparadors també s’ofereixen tota mena d’olis essencials, caramels, regalèssia, productes ecològics i de cosmètica natural. Isabel II va nomenar el fundador de l’establiment, Josep Vilà, herbolari de cambra de la reina i proveïdor d’herbes medicinals de la Casa Reial el 1857.

Més informació

Comentaris

    Anònim 03/08/2021 9:44 pm
    Hi posaran una botiga de castanyoles, barrets de torero i merderades semblants pels turistes
    Joan F 03/08/2021 11:05 pm
    La "mà invisible" del mercat...

Nou comentari